About dealer

Auto 8-8 Sildnes & Halaas AS så dagens lys 1. april 2004, etter en sammenslåing mellom to av de eldste bilforretningene på Nordmøre, Sigv. Halaas i Kristiansund og T.Sildnes Bil på Eide. Sigv. Halaas ble grunnlagt i 1913 og har solgt Ford i mer enn 70 år. T. Sildnes Bil ble grunnlagt i 1950 og har solgt Nissan i over 40 år.


I et stadig tøffere bilmarked, valgte vi å posisjonere oss for fremtiden ved å fusjonere. Auto 8-8 Sildnes & Halaas AS viderefører det beste fra begge firmaer; solid fagkunnskap, sterke markedsandeler og høy score på kundetilfredshet målt over lang tid. Dette, sammen med lokalt eierskap og gode merkevarer, gjør oss til en solid og trygg bilpartner for deg som kunde.


Auto 8-8 Sildnes & Halaas AS har avdelinger i Kristiansund og på Eide. Vi representerer Ford, Nissan og Suzuki og tilbyr alt fra småbil til lastebil, 2 eller 4 hjulstrekk, kabriolet eller tradisjonelt tak, 2 eller 17 seter, diesel eller bensin, nytt eller brukt. Du har valget!


Hos oss finner du utvalget og menneskene som søker å finne gode løsninger for deg, enten det gjelder kjøp eller reparasjon av bil.


Forretningsområdet er:

-Salg av nye person-, vare- og lastebiler.

-Salg av brukte biler.

-Merkeverksted/ delelager

-Serviceverksted og EU.kontroll alle bilmerker.

-Karosseri og lakkverksted alle bilmerker.