Fortsatt en uke igjen for å søke om å være med i Mariann Thomassens Rumble team

Verdens første reality-TV show for Facebook, starter om en måned, 8.mars. De fire nordiske lagene, alle med kjente lagkapteiner, vil kjempe mot hverandre og skape god underholdning på veien og for publikum som følger lagene på Facebook. Bilene får drivstoff fra Facebook-likes.

 

Hvalstad, 10. februar 2012- Nissan Rumble vil starte torsdag 8.mars i København og avsluttes i Stockholm 15.mars. Ruten går via Norge og Finland. Mariann Thomassen, kjent fra Surferosa og som Idoldommer, vil lede Team Norge, og søket etter hennes co-fører er i gang. Alle kan søke om å bli med på en spennende og opplevelsesrik uke og man søker ved å gå inn på http://www.nissanrumble.no/

 

"Dette nye konseptet vil gi publikum god underholdning. Alle kan følge det nordiske billøpet live via Facebook og på veien der temaene vil stoppe. Underveis vil teamene utfordres med uventede ting som skjer og oppgaver lagene skal løse. I tillegg til stadige oppdateringer, vil det hver kveld være en 20-minutters TV-episode fra dagens etappe", sier Topi Salo fra produksjonsselskapet Metronome. "Oppgavene er ikke kjent og lagene må legge all sin innsats til for å vinne."

 

Bilene er drevet av Facebook-likes

 

I tillegg til daglige oppgaver, kan lagene legge ut innlegg, bilder og videoer fra løpet underveis for å prøve å få så mange "Likes" som mulig på Facebook. Uten likes, stopper bilen.

 

"Jeg er veldig stolt over å være kaptein for Team Norge, men jeg trenger virkelig en bra lagkamerat", sier Mariann Thomassen. "Sammen skal vi vise de andre lagene hva vi duger til og jeg gleder meg til en underholdene uke", sier hun med en smil om munnen.

 

De andre lagene ledes av Jukka Hildén (Team Finland) fra Dudesons, tidlligere verdensmester i høyehopp, Patrik Sjöberg (Team Sverige) og stand-up komiker  Uffe Holm (Team Danmark).

 

Alle kan nå søke om å bli med på en ukes eventyr, ved å sende inn en kort video på Facebook. Flere detaljer finner du på http://www.nissanrumble.no/.

 

Søknader må sendes inn senest onsdag 15. februar.