JUKE NISMO RS RULLER INN I UTSTILLINGSLOKALENE

  • Nye Nissan Juke NISMO RS i salg i Norge
  • 218 hk - skarpere kjøreegenskaper og forsterket karosseristruktur
  • Mekanisk differensialbrems er standard på 2WD-modellene
  • Velg mellom en 6-trinns manuell girkasse og en Xtronic-girkasse med girvelger

Nissan lanserer sin mest sportslige Juke til nå. Med bedre ytelse, skarpere chassisoppsett, kraftigere bremser og ekstrautstyr er den nye RS-modellen en enda mer ekstrem og fokusert versjon av Nissans prisvinnende kompakt-crossover.

 

Bilen er utviklet med NISMOs omfattende globale erfaring innen motorsport, og NISMO RS 2WD er utstyrt med 1,6 liters DIG-T-motor som yter 218 hk (160 kW). Dreiemomentet er 280 Nm i versjonene med tohjulsdrift/manuell girkasse. Juke NISMO RS er også tilgjengelig i Xtronic 4WD-versjon som leverer 214 hk (157 kW). 2WD-modellene har i tillegg en mekanisk differensialbrems (LSD) på drivhjulene foran, mens alle modellene med firehjulsdrift har Nissans avanserte system for dreiemomentfordeling (Torque Vectoring System) som standard, sammen med Nissans Xtronic-girkasse, 250 Nm dreiemoment og girvelger på rattet, også som standard.

 

Andre forbedringer som følge av den økte motorytelsen er forsterket karosseri som øker torsjonsstivheten ytterligere, og et forsterket bremsesystem med større bremseskiver enn på standard NISMO-modeller. Nye spesifikasjoner for fjærer og dempere gjør pakken med dynamiske forbedringer komplett.

 

"Det er med entusiasme at vi ruller Juke NISMO RS inn i utstillingslokalene. Juke-modellen har hele tiden utfordret konvensjonene, og med den nye NISMO RS-versjonen er Nissan igjen ute med noe virkelig unikt," sier Taina Erkkilä, Communications Director, Nissan Nordic Europe.