NY REKORD PÅ TO HJUL MED NISSAN JUKE NISMO RS

Stuntman Terry Grant slår egen tidligere rekord i kjøring på to hjul i en Nissan Juke nismo RS over en distanse på en engelsk mile. Dette ble gjenomført under Goodwood Festival of Speed i UK.

 

Terry Grant hadde seks forsøk til rådighet på den berømte Goodwood-banen, men allerede i første forsøk lykkes han med å slå sin egen rekord som ble satt for fire år siden (red.: 2 minutter og 55 sekunder). Tiden for den nye rekorden ble 2 minutter og 10 sekunder.

 

Stuntman Terry Grant sier: "Jeg var overrasket over hvor mye hurtigere Juke nismo RS var. Å redusere tiden med hele 45 sekunder av tiden er ganske utrolig, spesielt siden det var mitt første forsøk. Det var en fantastisk opplevelse, og helt klart er oppfordring for meg til å prøve å slå rekorden igjen senere".

 

Juke nismo RS er siste sportsutgave av Nissans populære crossover. Rekordforsøket på to hjul var et av flere Nissan aktiviteter på den populære Goodwood Festival of Speed. Nissan hadde også blant annet verdenspremiere på superbilen Juke R 2.0 konseptbil - som er efterfølgeren til Juke R.

 

Se rekordstuntet her: https://www.youtube.com/watch?v=pIsbj55rokA