Nissan tar den helelektriske LEAF på turné i Norge

Nissan er klare for å starte sin LEAF-turné i Skandinavia når den 100 % elektriske LEAF presenteres for offentligheten i Oslo i slutten av juli. Turneen gir kunder den første muligheten til å oppleve og kjøre den prisvinnende Nissan LEAF på norsk jord.

 

LEAF-turneen vil tilby prøvekjøringer og presentasjoner av 'Årets bil i verdens 2011' på Aker Brygge mellom 1. og 7. august. Turneen vil være synlig via forskjellige kampanjer over hele byen.

 

"Vi er veldig stolte av å endelig presentere LEAF for det norske publikummet. Dette er en mulighet for familie og venner til å se, og prøvekjøre, en bil som har blitt hyllet av media og bilorganisasjoner verden over" sier Taina Erkkilä, kommunikasjonsdirektør hos Nissan Nordic Europe Oy.

 

Nissan LEAF er en kompakt femseters familiebil med nullutslipp, som leveres fullt utstyrt med funksjoner som klimaanlegg, satellittnavigering, parkeringskamera, hurtigladekontakt og en innovativ tilkoblingsmulighet for smarttelefon.

 

Nissan LEAF har mottatt flere priser, som European Car of the Year 2011 og World Car of the Year 2011, og er også det første elektriske kjøretøyet som får fem stjerner av Euro NCAP.

 

For ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt med:
Frode Langli

Marketing Manager

Nissan Nordic Norge

+47 916 89 683

flangli@nissan-europe.com