Nissan Rumble - lagene er nå klare og verdens raskeste crossover, Juke-R, kommer til!

Mariann Thomassen og co-fører lover å gi alt for å ta seieren hjem til Norge

Verdens første reality-TV på Facebook, Nissan Rumble, starter neste uke. Kaptein for Team Norge, Mariann Thomassen, har søkt etter den rette co-fører til billøpet og nå er avgjørelsen tatt. Valget falt på Eirik Norheim, alias Billy Cockroach, fra Lillehammer.  

Mariann Thomassen gleder seg til starten den 8. mars og til å gi våre gode nordiske naboer en tøff kamp. "Det er et eventyr å få delta i et nordisk billøp der jeg stolt representerer det norske teamet. Jeg er godt fornøyd med valget av co-fører, vi skal ha en morsom uke og jeg ser frem til at vi sammen gir de andre lagene noe å bryne seg på", smiler Mariann. 

"Norden på kryss og tvers - med Mariann Thomassen. Alt for å knuse våre underlige naboer. Det er rock´n roll, det!", sier Billy Cockroach.

 

Følg med hver dag på Facebook

Team Finland har den finske TV-kjendisen kjent fra "The Dudesons", Jukka Hildén, som kaptein, team Sverige er ledet av tidligere verdensmester i høyehopp - og stadig innehaver av Europa-rekorden - Patrick Sjöberg, mens Team Danmark er ledet av den kjente danske stand-up komikeren, Uffe Holm.

Nissan Rumble, som varer i en uke, vil utelukkende foregå på Facebook, her vil hvert lag løpende oppdatere dere alle med statusoppdateringer, bilder og 20 minutters daglige TV-sendinger. Lagene vil få ulike oppgaver de må gjennomføre og de vil gjøre sitt for å engasjere publikum som vil gå inn og støtte sitt lag på Facebook - bilene drives av Facebook LIKES.

Verdens raskeste crossover, Juke-R, kommer til Norge

 

Nissan Juke-R er en modifisert Nissan Juke med en GT-R motor. Den er kun produsert i to eksemplarer og nå kommer den ene til Norge og Norden i forbindelse Nissan Rumble. Bilen har en topphastighet på 257 km/t og gjør 0-100 km/t på imponerende 3,7 sekunder. Nå kan publikum se og oppleve denen fantastiske bilen underveis i løpet av billøpet.

 

10.000 euro doneres til en veldedig organisasjon

 

Løpet starter i København med et stort kick-off torsdag 8.mars og avsluttes i Stockholm 15. mars. Ruten passerer gjennom byer som Gøteborg, Oslo, Lillehammer, Tampere og  Helsinki. Vinnerlaget blir annonsert i Stockholm 15. mars og premien er hele 10.000 euro som de donerer til en veldedig organisasjon som er valgt av laget selv.

 

De ulike teamene kan følges her på Facebook:

http://www.nissanrumble.no/

http://www.nissanrumble.fi/

http://www.nissanrumble.se/

http://www.nissanrumble.dk/