BILUTSTILLINGEN I LOS ANGELES VAR DEDIKERT TIL EV-er I ALLE FORMER OG STØRRELSER

Dette er en utstilling som er dedikert til elektriske biler i de nyeste formene, fargene og størrelsene. Dette årets arrangement var første gang at Nissan LEAF og Infiniti LE sto side ved side.

"Det er trolig den sterkeste meldingen fra utstillingen,” sa Andy Palmer, Nissan Motor Co., Ltd. Executive Vice President.

Utstillingen viste elektriske biler, busser og til og med firehjulinger. I stedet for den vanlige betoningen over at det er rent og grønt å gå over til en elektrisk drevet bil, var bilprodusentene og førerne mer fokusert på morofaktoren. Den første dagen fikk publikum anledning til å prøvekjøre elektriske biler.

"Nissan leder virkelig an i denne teknologien og eier virkelig dette,” sa Palmer. Nissan har allerede solgt 28.000 LEAF på verdensbasis.

Palmer sa at den største utfordringen har vært å lære opp publikum. Han sa at de fleste førerne ennå ikke vet hvordan det å kjøre en elektrisk bil som LEAF kan forvandle kjøreopplevelsen.

"Jeg tror at en av utfordringene nå er å gå utover de foregangspersonene som er her i dag og begynne å bevege oss mot pragmatikerne, de menneskene som vil se på bilen og si at denne bilen er faktisk fornuftig for meg på grunn av de totale eierskapskostnadene."

Årets utvalg som ble vist på EVS26, fra biler til ladere til batterier, gjorde det tydeligere at det har vært en stor vekst og økt interesse. "Vår utfordring nå er å sikre at vi fortsetter ligger foran kurven," sa Palmer.

For å finne ut mer kan du se en videorapport fra arrangementet here.