TO NYE NISSAN LEAF-FORHANDLERE

Salget av elbilen Nissan LEAF har vært fantastisk siden salgsstart 8.oktober i fjor. På under 6 måneder er det registrert over 950 LEAF i Norge og per februar lå LEAF på listen over de 10 mest solgte personbilene i Norge - det er første gang i noe land - et fantastisk resultat som blir lagt merke til langt ut over Norges grenser.
 
8.oktober startet 9 norske Nissan forhandlere opp med salg av Nissan LEAF. Nå har to nye forhandlere vært igjennom samme godkjennings- og sertifiseringsprosess og LEAF kommer nå i salg i Ålesund og Bodø.
 
"LEAF har vært en suksess for de 9 forhandlerne som var i gang i fjor - vi nærmer oss 1000 registerterte LEAF siden oppstarten og det er over all forventning. Flere har selvfølgelig meldt sin interesse om å kunne selge Nissans første elbil og det er med glede vi kan opplyse at både Imaas Bil i Bodø og Vestlandske Auto i Ålesund, nå skal i gang med salget av LEAF", sier Pål Simonsen, country manager for Nissan i Norge. "Elbil er et sterkt satsningsområde for Nissan og tidligere i mars viste de også neste bil ut i denne porteføljen, konseptmodellen Nissan eNV-200", avslutter Simonsen. 
 
Daglig leder for Vestlandske Auto AS i Ålesund, Eirik Karlsen, er godt fornøyd med å nå kunne komme i gang med salget av Nissan LEAF. "Det har vært stor interesse rundt bilen, selvfølgelig her i Ålesund, men vi har forventninger om å selge til et større område siden nærmeste LEAF-forhandler ligger lengre unna". Mange kunder har vært i kontakt med oss og ville sette seg på liste, og vi er nå glade for å kunne tilby dem produktet de har ventet på", sier Eirik Karlsen.
 
Daglig leder hos Imaas Bil i Bodø, Ole Martin Imingen, stemmer i og sier at de også nå gleder seg til å være i gang med salget av Nissan LEAF. "Vi har ventet utålmodig på å kunne være i gang med salget av LEAF, et nytt tilskudd i Nissans portefølje og ikke minst er det viktig for oss å kunne tilby en 100% elektrisk bil. Vi har også hatt flere kunder som har vist stor interesse for bilen og som nå bare venter på å skrive kontrakt", sier Ole Martin Imingen.