AUKSJON PÅ "BOLT GOLD" NISSAN GT-R STARTER 22. NOVEMBER

  • Auksjonen begynner 22.november
  • Nissan skal produsere bare en «Bolt Gold» GT-R spesifikt for denne online veldedighetsauksjonen
  • 100 % av inntektene fra veldedighetsauksjonen går til Usain Bolt Foundation

Usain Bolt, verdens hurtigste mann, tar sin pasjon for hurtighet og ytelse, samt sitt ønske om å hjelpe andre, og bruker begge til veldedighet. En unik 2013-modell «Bolt Gold» GT-R går til den som byr høyest i en global online veldedighetsauksjon som skal avholdes på eBay fra 22.november til 2.desember 2012.

Den som byr høyest i veldedighetsauksjonen blir så eier av den unike «Bolt Gold» GT-R-en, en 2013-modell Nissan GT-R lakkert i den samme gullfargen som etterlot seg et inntrykk hos den olympiske mesteren Usain Bolt under et fan-møte som ble arrangert av Nissan i Yokohama 11.oktober i år. Alle inntektene fra veldedighetsauksjonen vil gå til Usain Bolt Foundation som er etablert for å støtte arbeidet for utdanning og kultur for barn og unge mennesker i Bolts hjemland Jamaica.

 

 

Usain Bolt begynte samarbeidet med Nissan i juni 2012 som merkeambassadør og han ble nylig utnevnt som selskapets "Director of Excitement" for den nye Nissan "What IF_" globale merkevarekampanjen. Som en del av det utvidede partnerskapet med Bolt produserer Nissan en spesiell 2013-modell Premium Edition GT-R, lakkert i fargen "Bolt Gold", for denne veldedighetsauksjonen. Bilen vil være utstyrt med en gullplate med Bolts signatur inngravert samt hans autograf.

Den vil bli bygget i henhold til ytelsesspesifikasjoner som samsvarer med regelverket i vinnerens hjemland. Nissan planlegger å levere bilen til vinneren i mars 2013.

"Dette prosjektet engasjerer meg fordi det fører sammen min pasjon for hastighet og perfeksjon med mitt ønske om å hjelpe barn og unge", sa Usain Bolt. Takket være Nissan går alle inntektene fra GT-R veldedighetsauksjonen til Usain Bolt Foundation. Herfra går de direkte til barn for å hjelpe dem med utdanning og å gi dem sjansen til å delta i sportsaktiviteter. Det varmer hjertet mitt å hjelpe barn og unge som er i starten av livet og det ville ha vært flott om denne aktiviteten skulle føre til en «Ny Bolt» en gang."

 

Om auksjonen

Bilen vil bli auksjonert bort på eBay Motors. Se eBay Storefront påhttp://www.nissangoldgtrauction.com/. Folk fra alle regioner rundt i verden kan få tilgang til online-listen og budgivingen vil være åpen for personer som bor i land der Nissan GT-R selges i dag. Budgivingen begynner kl.12.00 GMT torsdag 22.november og avsluttes kl.11.59 GMT søndag 2.desember. Se også Nissan Global Facebook-siden på:www.nissan-global.com/EN/GoldGTR/for mer informasjon, inkludert spørsmål og svar og gjeldende regioner.

Alle inntektene fra denne online veldedighetsauksjonen går direkte til Usain Bolt Foundation (http://usainbolt.com/foundation/), som er etablert av Bolt for å gi noe tilbake til sitt lokalsamfunn og å hjelpe barn i Jamaica.

Om Usain Bolt:http://www.usainbolt.com/

Usain St. Leo Bolt er trolig den mest naturlig begavede idrettsmannen verden noen gang har sett og har bekreftet sitt utrolige talent da han realiserte sine drømmer ved å vinne utrolige tre gullmedaljer og bryte tre verdensrekorder under de olympiske lekene i Beijing, Kina i 2008. Bolt ble den første personen i den olympiske historien som har vunnet både 100 og 200 meterløpene med ny verdensrekord og i tillegg være en del av 4 x 100 meterlaget der det også ble ny verdensrekord.

I 2012 i London skapte han historie igjen ved å forsvare alle de tre olympiske titlene med seier på 100m, 200 m og 4 x 100 m igjen. Stafettløpet ga en verdensrekord på 36,84 sekunder der Bolt sprang ankeretappen.