Nissan hyller sine Nissan LEAF-eiere med et stort kundeevent på Youngstorget i Oslo

Nissan LEAF ligger per i dag på 15.plass på registreringsstatstikken over de mest solgte nye bilene i Norge i år - det er en prestasjon ingen andre land i verden kan matche.

For å hylle sine LEAF-eiere har Nissan invitert inn alle til et stort event på Youngstorget fredag 12. der programmet blant annet inneholder konserter med kjente artister som Lars Vaular, Maya Vik, Lido Lido og Essa Cham og The Royal Sound. I tillegg blir det er eget show der Nissan LEAF er i fokus.

 

"Vi er veldig glade for å kunne hylle våre første LEAF-eiere som på mange måter er pioneerer", sier Pål Simonsen, country manager for Nissan i Norge. "Da vi sendte ut invitasjoner til våre kunder, som nå har passert 2000, men på det tidspunktet var noe lavere, var vi spente på tilbakemeldingen. Vi fikk bekreftet det vi trodde - Nissan LEAF-eierne er noe spesielt - på veldig kort tid fyllte de 200 plassene vi hadde til rådighet seg opp, og vi bestemte oss for å ha leie mer plass og åpne for 100 nye VIP-plasser og vi har nå godt over 300 LEAF-eiere på plass i kveld. Det er fantastisk og vi gleder oss til å gi dem en flott kveld".

Det er VIP-billetter til LEAF-eiere og samarbeidspartnere, men konsertene er selvfølgelig åpne for alle som ønsker å ta en tur på Youngstorget i kveld fra kl. 18:00.

Kundeeventet finner sted samtidig som Nissan har en nyskapende og fremtidsrettet utstilling på Youngstorget. Future:Today heter den og tema er fremtidens byer, hvordan vi vil leve, miljøvennlige løsninger og ikke minst elbil som en viktig del av fremtiden. Utstillingen er i regi av Nissan Europa og Norge var et helt naturlig førstevalg siden det er det viktigste markedet for Nissan LEAF.

Kjente designere som Hellicar & Lewis, samt den verdenskjente kunstneren Chris Levine, har vært med på å skape denne. Utstillingen er i Oslo til søndag 14. og kommer til Bergen fra 18. oktober.