NISSAN VISER KONSEPTMODELLEN TERRA UNDER BILUTSTILLINGEN I PARIS

  • Produksjonsbilen Juke Nismo lanserer spennende nytt høyytelsesmerke 
  • Juke med Ministry of Sound limited edition 
  • Europeisk debut for konseptbilen PIVO 3 Zero Emission 
  • Micra ELLE utvider partnerskapet med verdensberømt motemagasin 
  • Revidert 370Z coupe og roadster viser frem enda flottere detaljer 
Flott design levert gjennom innovasjon - Nissan viser sine nyheter i spektakulær stil under bilmessen i Paris 2012. Ved å vise styrken og dybden i sitt suksessrike modellutvalg viser Nissan en rekke kjøretøyer som tilbyr et spennende glimt av hva fremtiden har i vente for merket.
 
Nissans engasjement for innovasjon og ønsket om å introdusere ny teknologi er en strategi som appellerer til kjøperne. Etter sitt aller beste salgsår noensinne i 2011, er Nissan på vei til et meget godt år i 2012 også. Nissans fortsatte vekst i Europa - der man står overfor svært utfordrende markedsforhold i mange land - understreker styrken i det aktuelle modellutvalget. Salget ved utgangen av juli viser en økning på 5 % på årsbasis og det blir investert tungt for å utvide det industrielle fotavtrykket i Storbritannia, Spania og Russland.
 
 
TERRA konseptbil 
Den tøffe konseptbilen TERRA inntar en sentral plassering og har sin globale debut i Paris. Den dramatisk designede fireseteren tar filosofien innen nullutslippsmobilitet og utvider den til et spennende nytt domene. TERRA drives av en hydrogen drivstoffcelle, er utstyrt med firehjulsdrift og beviser at nullutslippsbiler ikke bare er for et urbant miljø.
Ved hjelp av "motor-i-hjulet" teknologi er TERRA fri for pakkebegrensninger som påvirker konvensjonelle SUVer. Uten en langsgående mellomakseltunnel midt i bilen, er setene plassert asymmetrisk slik at alle fire passasjerene får en bred og unik utsikt ut av bilen. I tillegg introduserer TERRA nye, modige overflatematerialer og uttakbar, bærbar teknologi for føreren når det gjelder førerdisplay og infotainment-systemer.
 
Juke Nismo 
En spennende ny æra innen Nissans løpsvirksomhet starter under bilutstillingen i Paris med den offisielle lanseringen av Nismo programmet for biler til bruk på veien. Nismo er designet og utviklet av Nissan Nismo-divisjon i Japan og serien av rimelige, og likevel avanserte høyytelsesbiler ledes an av nye Juke Nismo.
Den drives av en modifisert versjon av den kritikerroste 1,6 liters turbomatede bensinmotoren med direkte bensininnsprøyting som driver DIG-T modellen. Juke er også utstyrt med en skreddersydd aerodynamikkpakke og en revidert chassisdesign for å kunne gi deg en enda bedre kjøreopplevelse. Juke Nismo er full av detaljer som blir avslørt for første gang under bilmessen i Paris der designen blir vist både utvendig og innvendig.
 
 
Juke med Ministry of Sound 
Juke feirer det pågående partnerskapet med det Londonbaserte Ministry of Sound med en spesialmodell av Juke med Ministry of Sound i begrenset antall som inneholder en rekke designforbedringer og spesielle funksjoner. Modellen leveres med alle motorene og drivlinjene i modellutvalget og Juke med Ministry of Sound lakkeres enten i Metallic Black eller Solid White og leveres med en skreddersydd designpakke og en Ministry of Sound Music Pack som omfatter en Apple iPod touch* komplett med Scratch Shield case, Ministry of Sound hodetelefoner og en VIP-voucher til Ministry of Sound musikkbutikken.
En modell som kommer til å gjøre et like strekt inntrykk på Nissans stand i Paris er Juke Box - en spesialbygd Juke utstyrt med det som blir kalt «verdens ultimate mobile lydsystem.» Den er bygd av det samme lydteamet som skapte det berømte «Box room» hos Ministry of Sound nattklubben i London.
 
 
PIVO 3 
PIVO 3 har europeisk debut under bilutstillingen i Paris 2012 og viser en rekke nye og spennende teknologier som utgjør en spennende visjon av hva vi har i vente i framtiden når det gjelder urban mobilitet. Det innovative nullutslippskonseptet bygger på det beste fra forløperne og legger til flere funksjoner som Automated Valet Parking (AVP) og Robotic Agent Interface (RAI) - et system som integrerer bilens viktigste teknologier i et grensesnitt. PIVO 3 har også muligheten til å mate lagret kraft tilbake til det lokale elektrisitetsnettet.
 
Micra ELLE 
Micra ELLE kombinerer stilig design med intelligent teknologi og en energisk holdning. Bilen har vært utviklet sammen med en godt egnet partner: Det berømte motemagasinet ELLE.
Den viser mange av Nissan innovasjoner inkludert Intelligent Key for nøkkelfri adgang og tilbyr en luksuriøs følelse takket være panoramaglasstaket og kromdetaljer. Micra ELLE introduserer også to nye farger i Micra-serien og leveres med to motoralternativer: En 1,2 liters tresylindret motor og en sofistikert 1,2 liters turbomatet DIG-S motor som utvikler 98 hk.
 
Revidert 370Z Coupe og Roadster 
2013-spesifikasjonene for 370Z Coupe og Roadster omfatter oppdatert eksteriør og interiør, nye fargevalg og ny felgdesign. Den gjør sin debut under bilmessen i Paris 2012. Den nye 370Z bekrefter sitt rykte som en av de mest spennende sportsbilene i sektoren. Den er utstyrt med en rekke detaljforbedringer inkludert ny fremre støtfanger med innebygde LED kjørelys.
 
Nissan: Den europeiske ekspansjonen fortsetter
Nissan fortsetter å utfordre den økonomiske trenden ved å ekspandere sitt nærvær i både salg og produksjon i Europa. Ikke bare er merket på vei til å kunne registrere et nytt godt år i Europa; det står også klar til å bli regionens største asiatiske merke. Og det er ikke bare Nissans kundebase som utvider seg. Merkets produksjonsbase skal økes betydelig der fem helt nye modeller er bekreftet for produksjon i Europa. Med over en halv million euro i investeringer vil denne ekspansjonen skape mer enn 4.000 nye arbeidsplasser og sikre tusenvis av andre.
 
* Ipod touch er et varemerke som tilhører Apple, Inc, registrert i USA og andre land. Apple er ikke deltaker i eller sponsor av denne reklamekampanjen