NISSAN ER PREMIESPONSOR FOR 71°NORD FOR FEMTE ÅR PÅ RAD

For femte år på rad er Nissan premiesponsor for det kjente TV-programmet 71°Nord som går på TV Norge. Dette er et program med fokus på tøffe utfordringer og stiller sterke krav til deltakerne, på samme måte som Nissans 4x4 modeller også stilles sterke krav til og må tåle sterke påkjenninger og utfordringer. Dette er robuste biler som tåler en støyt, på lik linje med de pågangsrike deltakerne i 71°Nord.
 
Nissans merkevare er "Innovation and excitement for all" - dette reflekteres også godt i 71°Nord programmene som byr på spenning og sterke opplevelser - både for deltakerne og seerne.
 
Nytt av året er at vinneren kan velge mellom tre ulike Nissan 4x4 modeller: Nissan Navara, Nissan Pathfinder eller Nissan X-Trail. Alle har blitt oppgardert og har fått en egen 71°Nord Edition som nå er til salg ute i nissans forhandlernett.

Nissan X-Trail 71°Nord Edition inneholder blant annet ekstra utstyr som Nissan Connect navigasjon og kommunikasjons- og underholdningssystem, ryggekamera, 360° Around View Monitor som kan være til spesielt god hjelp ved parkering på trange setder, soltak, 18" alufelger, mørktonede ruter, nøkkelfri åpning, stylingplate foran og kromdekor.

Mer informasjon om oppgarderinger på Nissan X-Trail finner du her:  http://newsroom.nissan-europe.com/no/no-no/Media/Media.aspx?mediaid=95136
Nissan Navara 71°Nord Edition inneholder en stylingpakke bestående av 17" alufelger, og matt grå metallfinish på speilhus, støtfanger bak, frontgrill, stigtrinn og dørhåndtak, i tillegg til ryggekamera og navigasjonsenhet fra Pioneer.

Flere detaljer om oppgadert Nissan Navara: http://newsroom.nissan-europe.com/no/no-no/Media/Media.aspx?mediaid=92140

Nissan Pathfinder 71°Nord Edition er utstyrt med mye av det samme utstyret som Navara med  ryggekemara og navigasjonsenhet fra Pioneer, samt stylingpakke bestående av 17" alufelger, og matt grå metallfinish på speilhus, støtfanger bak, frontgrill, stigtrinn, baklukelist og dørhåndtak.

Nissan ønsker deltakerne lykke til videre i programmet og er stolte over å kunne gi bort en av våre 4x4 modeller til en verdig vinner når denne er kåret.