SLIK SKAPER DU DIN PERFEKTE NISSAN JUKE

Hver Nissan Juke framstår med en modig og tydelig design, men nå kan Juke-eierne skape et enda klarere uttrykk med et nytt personliggjøringsprogram. Med en stor variasjon av potensielle farger og interiørkombinasjoner kan alle finjustere designen av sin egen Juke.

En serie valgfrie designforbedringer er nå tilgjengelige for både nye og eksisterende Juke-eiere over hele Europa og gir dermed sjansen til å skape et virkelige unikt utseende.

Alufelger, speildeksler, tåkelysringer, kanallister, bagasjeromhåndtak og takspoiler kan utheves i farger som Force Red, Glossy White, Orange Racing, Piano Black eller Silver grey.

Kundene kan også velge mellom tre unike pakker - Style, Premium og Exclusive - som de kan bygge sin design på. Når dette valget er gjort kan den enkelte personliggjøre sin stil ytterligere med seks ulike interiørkomponenter i et av fem fargetemaer.

Personliggjøring av Juke tilfredsstiller behovene til kjøpere som ønsker og tør å være annerledes. Og dette er bare begynnelsen. Nissan har ambisiøse planer for å øke designmulighetene for kjøpere som vil lenger og vil rulle ut flere tilpasningselementer - inkludert interiørkomponenter - etter hvert som programmet utvikler seg.