OPPLEV DEN DIGITALE SPENNINGEN MED JUKE NISMO - OG KJØR DEN DERETTER SELV

Spillerne av en nylig oppdatert utgave av Asphalt 7: Heat kan nå teste Nissan Juke Nismo og Juke-R til yttergrensene i den digitale verden før Juke Nismo salget starter i 2013.

Den siste oppdateringen av det populære bilspillet for mobil - allerede lastet ned av 50.000.000 mennesker - lar eierne av IOS- og Android smarttelefoner/nettbrett ta rattet i to drømmemodeller fra Nissan: Den spennende nye Juke Nismo og den utrolig spennende 545hk sterke Juke-R.

Samarbeidet mellom Nissan og Gameloft forsterker en voksende forbindelse mellom Nissan og spillindustrien. Det meget suksessrike GT Academy - som drives i samarbeid med Sony Computer Entertainment - gir Gran Turismo spillere en enestående mulighet til å bli ordentlige racingførere. GT Academy er nå inne i sin fjerde sesong og har forvandlet en rekke førere fra online-racere til profesjonelle racingførere. Den siste vinneren, den belgiske konkurrenten Wolfgang Reip, er nå i gang med et intenst førerutviklingsprogram før han skal kjøre 24H Dubai i januar 2013.

Asphalt 7: Heat er det eneste spillet som gir spilleren mulighet til å kjøre både Juke-R og Juke Nismo. Den siste er blitt en av de mest omtalte Nissan-modellene noen gang idet den kombinerer elementer fra to av merkets mest innovative biler - GT-R og den kompakte crossover-en Juke. Juke-R drives av en motor på 545 hk og antas å kunne komme seg fra 0-100 km/t på bare 3,0 sekunder med en toppfart på 275 km/t.

Juke Nismo gir førerne bedre dynamikk og ytelse i en svært innovativ pakke. Nissan Juke Nismo er utstyrt med en 1,6 liters turbomatet (DIG-T) motor med bensininnsprøyting som leverer 200 hk og 250 Nm dreiemoment. Den har også en spesialutviklet aerodynamikkpakke som gir Juke en enda mer effektiv, dynamisk og kraftfull design. Settet består av lavere støtfangere foran og bak, bredere skjermer og sideskjørt sammen med en modifisert grill og hekkspiler som styrer luftstrømmen over bakenden på bilen. Det sporty temaet videreføres inne i bilen der setene, rattet, pedalene, instrumentene, girspakknappen og dørtrekkene har fått ny design. For ytterligere å understreke den ytelsesorienterte personligheten til bilen er det også montert Nismo sportsseter i ruskinn med røde sømmer sammen med Alcantara-detaljer i rattet.

Juke Nismo blir klar for salg tidlig neste år og presentasjon av bilens i den oppdatert versjonen av Asphalt 7: Heat lar spillerne kjøre bilen før noen andre. Begge Juke-utgavene er nøyaktig modellert for å kunne flytte spenningen inn i den virtuelle verdenen og sette millioner av spiller i førersetet. Spillerne vil kunne kjøre på en spesiell Nissan Race Track i Tokyo.