Nissan på bilutstillingen i Genève

  • Resonance-konseptet- Nissan er klar for å lede neste generasjons crossover design med Resonance-konseptet. Resonance fikk EyesOn Design Award for Best Concept Vehicle da den ble vist første gang under bilutstillingen i Detroit i januar 2013 og konseptet blir vist første gang i Europa i Genève.
  • Note- Den helt nye Note vil gjøre sin verdensdebut med europeiske spesifikasjoner.
  • LEAF- 2013-modellen av Nissan LEAF vil bli avduket, en bil bygget i Europa med europeiske spesifikasjoner, under bilutstillingen i Genève. Detaljer om en rekke betydelige forbedringer vil bli avslørt, noe som vil øke appellen til denne bestselgende elektriske bilen i verden.
  • Juke n-tec- Ekstra teknologi og merverdi følger Juke-serien med n-tec. Med forbedret Nissan Connect satellittnavigasjon, Bluetooth og audiosystem og distinkte aluminiumsfelger montert som standard gir n-tec ytterligere styrke til det voksende antallet Juke-modeller.
  • Nismo- Nismo er nå introdusert i Europa som Nissans høyytelsesavdeling og Nismo vil bli representert i Genève avJuke Nismoog den nye370Z Nismo. Den siste vil gjøre sin offentlige debut i Genève, mens begge modellene er perfekte uttrykk for Nismo-ånden: Innovasjon og spenning for alle gjennom tilgjengelig ytelse.
  • GT-R- Den nyeste Nissan GT-R er den raskeste av dem alle. Med en akselerasjon fra 0-100km/t på bare 2,7 sekunder er GT-R en av de mest spennende og teknisk mest avanserte superbilene i verden, og likevel koster den bare en brøkdel av prisen av noen av sine konkurrenter med liknende ytelser.