NISSAN MED VERDENSPREMIERE PÅ FRANKFURT INTERNASJONALE BILUTSTILLING 2013

  • Premieren for en ny og viktig produksjonsmodell vil bli et av høydepunktene på Frankfurts internasjonale bilutstilling 2013
  • Godt salg, mange nye modeller og ledende teknologi er viktige stikkord for merket Nissan
  • Nissan er godt i rute med målet om å bli det største asiatiske bilmerket i Europa innen 2016

Nissans fortsatte arbeid med å levere fremtiden i dag, vil ta enda et betydelig skritt fremover under bilutstillingen i Frankfurt neste uke. På Nissans stand vises merkets nye og spenstige design og innovativ teknologi. Med en nytenkning av hva som ligger i SUV, blir det verdenspremiere for en ny produksjonsmodell under Nissans pressekonferanse klokken 13.15 tirsdag 10. september 2013.

 

Friend-Me konseptet til Europa

  • Viser Nissans designvisjon
  • Avansert interiør i en fireseter modell med multiskjerm infotainmentanlegg
  • Designet for neste generasjon bileiere

Friend-Me bilkonseptet kombinerer flott design med et avansert kvalitetsinteriør, og gir et blikk på hvordan fremtidens bil kommer til å se ut. Friend-Me-bilkonseptet viser Nissans kommende design og utforsker mulighetene for en fullt tilkoblet og fullt interaktiv kupé. Friend-Me er utvikle med utgangspunkt i behovet til passasjerer som er online hele tiden og fungerer som deres hub for informasjon og underholdning i bilen.

 

Nytt personliggjøringsprogram utvides til å omfatte nye Note og Mirca

Nissan har som mål å gi kundene enda flere valg, og i Frankfurt tar vi et stort skritt i den retning, med lanseringen av et helt nytt personliggjøringsprogram. Etter en meget vellykket introduksjon innenfor Juke-serien, utvider Nissan nå programmet til å omfatte også nye Note og Micra. Som en del av utvidelsen av programmet, vil Juke-eiere få enda mer tilbehør og farger å velge mellom, slik at mulighetene for å lage bilen akkurat slik du vil ha den, nesten blir uendelige. Sammen med lanseringen av det nye Nissan-programmet presenterer vi også en innovativ 3D nettkonfigurator som tilbyr kjøperne å forhåndsse deres drømmedesign i enhver tenkelig vinkel.

 

Suksesshistorien fortsetter

Nissans mål om å bli det ledende asiatiske bilmerket i Europa innen 2016, går etter planen og har allerede nådd målet i viktige markeder som Storbritannia, Frankrike, Spania og Italia. "Til tross for nedgangen i markedet generelt, fikk Nissan rekordstore markedsandeler i fjor og det ser per i dag ut til at vi vil matche de resultatene i 2013," sier Guillaume Cartier, Senior Vice President, Sales & Marketing, for Nissan i Europa.