PRISENE ER KLARE FOR NYE NISSAN MICRA

Nissan Micra, en av de viktigste modellene i Nissans historie, kommer nå med en serie store forbedringer og oppgraderinger. Endringene omfatter så mye at de går langt utover det som vanligvis omfattes i en facelift. Prisene er nettopp klare for bilen som kommer på markedet i september.

 

 

 

 

Nye Micra lanseres i tre utstyrsvarianter, Visia, Acenta og Tekna, samt en innstegsversjon som kalles Visia City som har startpris på 144.900,- med 1.2 liter 80 hk. Prisen inkluderer 8.900,- i leveringsomkostninger . Samme motorvariant i Visia fås fra 149.900,- og den leveres med blant annet 6 kollisjonsputer, ESP, ABS, setebeltevarsling for fører, ISOFIX fester for barneseter, radio og CD-spiller med 4 høyttallere, oppvarmede forseter osv.

 

Det forventes at flere kunder vil ønske Acentaversjonen som er meget godt utstyrt og prisen for denne starter på 157.900,-Den leveres i tillegg til Visia med blant annet automatisk klimakontroll, cruise kontroll, regnsensor, takspoiler, skinntrukket ratt og girspak osv.

 

Toppversjonen er Tekna som fås fra 174.900,- (inkl leveringsomkostninger) og denne leveres som standard i tillegg med Nissans Nissans "parkeringsmåling", 15" aluminumfelger, kjørecomputer, tåkelys foran, Nissan Connect 2 med 5,8" berøringsskjerm, integrert navigasjonssystem og lydanlegg og 6 høyttallere.

 

Det er gjort store designmessige endringer på nye Micra - både eksteriørt og i interiøret. Ny teknologi, ny midtkonsoll, nye interiørdetaljer. Nissan har også utvidet mulighetene for å personliggjøre Micra og kan gi eieren mulighet til å skape sin helt unike Micra. Endringene, som sammen med modellens kritikerroste ytelse og kjøreegenskaper, styrker appellen til Nissans minste bil. I sitt hjerte er likevel nye Micra tro mot det designet som skapte den populære småbilen da den originale Micraen ble lansert for 30 år og mer enn seks millioner eksemplarer siden.

 

Nye Micra er ikke bare like morsom å kjøre og takket være sin lille svingradius, enkel å parkere, men den er også en av de mest avanserte småbilene på markedet. Blant funksjonene er dens effektive turbomatede bensinmotor med direkte innsprøyting (DIG-S), dens innovative, rimelige og hjelpsomme "parkeringsmåling" (Parking Slot Measurement) som hjelper føreren med å parkere på steder der det er liten plass, samt I-Key som leverer både nøkkelfri adgang til bilen og nøkkelfri start.

 

Med sitt nye utseende, omfattende forbedringer og kvalitetsoppgraderinger vil nye Micra bygge på suksessen til den nåværende Micraen som ble introdusert på det europeiske markedet for tre år siden. Micra er den tredje mestselgende Nissan-modellen i Europa etter Qashqai og Juke.