NISSAN TAR YTELSE TIL NYE HØYDER MED NY SPENNENDE NISMO VIDEO

  • Nismo-føreren Peter Pyzera utfordrer basehopper David Barlia i en spennende konkurranse
  • Den aller nyeste biometriteknologien henter data live fra utøverne når de konkurrerer i de sveitsiske alper
  • Nismos senter for ytelsesanalyse, JukeRide, viser teknologien bak Nissans førerutviklingsprogram

Nissan publiserte den første av en serie imponerende Nismo kortfilmer som viser den aller nyeste teknologien og spenningen bak både Nismo biler og Nismo førere.

 

I sveitsiske Susten Pass "Nismo vs. Wingsuit" gir seeren en to minutters nervepirrende konkurranse med Tysklands Nissan GT Academy mester fra 2012, Peter Pyzera, når han konkurrerer med den verdenskjente basehopperen Dave Barlia.

 

Fra en høyde på 4,501 fot (1373 m) vil Barlia oppnå en hastighet på mer enn 210 km/t (eller 130 mph) der han faller kun seks meter fra fjellveggen, utstyrt med en vingedrakt. Pyzera vil derimot, i sin 370Z Nismo,

kjøre langs en vanskelig og svingete vei i et forsøk på å slå amerikaneren.

 

Filmen viser avansert teknologi, slik som biometri og JukeRide som brukes av Nismo-førerne i førerutviklingsprogrammet ved Nismo Lab. Dette krevende trenings- og ytelsessystemet, med den aller nyeste teknologien, er utformet slik at Nismo-førerne kan bruke dette systemet i konkurranse med de beste sportsbilførerne i verden etter kun tre måneders trening.

 

Etter endt konkurranse, kommenterte Nismo-føreren Pyzera følgende: "Dette var helt utrolig. Jeg kunne se Dave over meg og måtte bare konsentrere meg om å slå ham. Etterpå tok vi en titt på dataene fra biometriteknologien, og jeg kunne se at jeg var 100 % fokusert. Dette var morsomt selv om det var blodig alvor. Denne konkurransen forbedrer ikke bare min egen ytelse, men vil også hjelpe meg i min neste konkurranse."

 

Nismo-førerne drar nytte av det nyeste og mest avanserte kondisjonsutstyret, slik som Nissans In-Body, en maskin som analyserer kroppsmassen. Brainwave Monitor trener hjernen til å fokusere og slappe av på samme tid. En Batak-konsoll forbedrer reaksjonstidene, og en race simulator lar Nismo-førerne prøve seg på en hvilket som helst racingbane in verden.

 

GT Academy, nå inne i sin femte sesong, er en konkurranse skapt av Nissan og PlayStation® som forener virtuell og ekte racing for å gjøre drømmene til lovende racingførere til virkelighet. Nissan jaktet på de beste online spillerne og aspirerende racingførere, der den beste tilbys en full sesongkontrakt med Nissan samt muligheten til å konkurrere i et mesterskap. I Europa i år deltok over 750.000 deltakere, disse ble deretter justert ned til 6 fra hvert land som gikk videre til den nasjonale finalen og deretter gikk kun de beste videre til den europeiske finalen på Silverstone.

 

Se videoen på

http://live.nissan.eu/gb-en/nismo/370z-nismo

Finn ut mer om hvordan filmen ble laget på http://youtu.be/O6HFn4Rt3Eg