NISSAN GT-R 2014

 • Rekalibrert hjuloppheng for mer sofistikert kjøring og bedre veiegenskaper
 • Forbedret eksteriør med LED-lys og karakteristisk design foran og bak
 • Førsteklasses kupé med forbedret kvalitet og interiørvalg

Utviklingen stopper ikke for Nissan GT-R. Nissans ikoniske sportsbil gir ny mening til slagordet "Innovation that excites" med lanseringen av 2014-modellen. Denne bilen har nådd nytt nivå av raffinement uten å gå på bekostning av ytelse.

 

Salget av Nissan GT-R 2014-modell starter 2. desember i Japan, etterfulgt av salg hos Nissan-forhandlere i andre markeder verden over.

 

Nissan GT-R 2014 tilbyr mykere kjørekomfort, mer raffinement, utstyr og finish, akkurat slik du forventer av en moderne "GT", i tillegg til nervepirrende ytelse og veiegenskaper. Bilens "multidimensjonale ytelse" betyr at føreren kan nyte evnene til GT-R fullt ut, enten i skarpe svinger på en svingete fjellvei, kjøring på motorvei eller i byen.

 

Med et førsteklasses utvendig og innvendig design, leverer Nissan GT-R 2014 sofistikert kjøreglede og er det ultimate uttrykket for Nissans merkevarefilosofi: "Innovation that excites"

 

Fremragende ytelse møter et nytt nivå av raffinement

 

Tekniske oppdateringer

 

Chassis

 

Med dekkenes fremragende veigrep, er GT-R i stand til å utføre imponerende akselerasjon og nedbremsing.

 • Hjulopphenget ble finjustert for å redusere belastningssvingning mellom de fire hjulene, noe som gir bedre stabilitet og mer stabilt veigrep.
 • Det oppnås mer konstant dekkontakt gjennom elektronisk kontroll av støtdemperventilene, i tillegg til modifisert fremre krengningshemmer og oppdatert foringsinnfestning. Avstemmingen av disse delene, som gjør at du får mest mulig ut av hjulopphengets slaglengde og forbedrede veiegenskaper, gir balansert kjøring og fremragende kraft på ujevne veier.
 • Med ubetydelige vibrasjoner og redusert veistøy, er du sikret avslappende og komfortabel kjøring. Som en bonus får du forbedret lineær stabilitet, der det er mindre behov for små rattjusteringer for å opprettholde den korrekte banen ved kjøring på hovedvei.

Utvendig design

 

Nissan GT-R 2014 opprettholder sin posisjon som en av de mest påfallende superbilene på markedet. Betydelige oppdateringer av lysene på Nissan GT-R forbedrer bilens visuelle uttrykk. Kunder som ser etter ekstra visuell effekt har nå et bredere fargeutvalg å velge mellom.

 • Nissan GT-R 2014 har nye multi-LED hovedlys med høy intensitet som skaper et slående utvendig design. Med disse forbedres tilstedeværelsen til GT-R på veien, spesielt under dårlige lysforhold og om natten. Samtidig sørger de nye hovedlysene for at føreren har forbedret sikt.
 • De nye hovedlysene har AFS (Adaptive Front Lighting System*) som automatisk tilpasser lysstrålens vinkel i forhold til bilens hastighet. Ved større hastigheter på motorvei justeres hovedlysets vinkel for å kunne lyse enda lenger frem. De fire LED-enhetene er konfigurert med nye intensive LED fjernlys og tre ulike LED nærlys.
 • De karakteristiske baklysene med fire ringer, former nå sammenhengende lyssirkler, noe som også gjør mye for GT-Rs karakteristisk utseende. Dette gjør bilen enkel å kjenne igjen for andre eiere og entusiaster.
 • Den visuelle appellen forsterkes med den nye karosserifargen Gold Flake Red Pearl. Som navnet antyder, finnes det mikroskopiske gullfargede glassflak som er smeltet inn i den røde lakken. Dette skaper en spektakulær effekt når lyset fanger opp finishen.

Interiør

Luksuriøse interiørdetaljer  

 • Velg mellom tre ulike interiører, inkludert et nytt interiør i Pale Ivory.
 • Rattet er trukket med skinn for optimal følbarhet, mens de delvis anilin-trukne skinnsetene er pyntet med sømmer.

Karosseri

Avansert karosseri  

 • For å kunne nå de ambisiøse målene for kjøreegenskaper og kjørekomfort ved høye hastigheter, forsterket Nissan de presisjonsbygde karosseridelene og de avanserte monteringsmetodene for å lage Nissan GT-R 2014.
 • Hver del er laget av materialer som er valgt ut med tanke på optimal ytelse. Det presisjonsbygde hybridkarosseriet er en kombinasjon av stål, karbonfiber og trykkstøpt aluminium for å oppnå høy stivhet og lett vekt.
 • Takket være stivheten til karosseriet på GT-R, garanteres presist hjuloppheng samtidig som raffinementet er forbedret.
 • Takket være optimalisert isolasjon og akustisk tuning, selv under høye hastigheter, kan passasjerene nyte den sportslige motorlyden.
 • En bakspoiler i karbon er tilleggsutstyr, og den festes til bagasjeluken som også er laget av karbon. Denne bagasjeluken veier halvparten av en standard bagasjeluke.

*Adapative Front Lighting System er bare tilgjengelig i enkelte regioner.