PRISENE FOR NYE NISSAN QASHQAI

Nye Nissan Qashqai ble avduket torsdag 7. november under et event i London. Det er nå åpnet for forhåndsbestilling hos Nissanforhandlere og bilen lanseres i Norge i februar. Prisene starter fra 247.900 NOK inkl. leveringsomkostninger på 8.900-.

Nissan Qashqai er ledende innen crossovermarkedet, med mer enn 2 millioner produserte biler siden 2007. Helt nye Nissan Qashqai vil videreføre dette og ta en ledende posisjon, når den kommer i salg i februar 2014. Premium teknologi, forfinet crossover design og forbedret dynamikk, danner ryggraden for den nye modellen.  

Nye Nissan Qashqai er fullspekket med innovativ teknologi. Den tilbyr førerne en omfattende pakke med avansert teknologi som styrker kjøreopplevelsen. Nissans Safety Shield teknologi vil nå også innbefatte Front Collision Avoidance (hjelp for å unngå frontkollisjon), Driver Attention Support (førervarsling) og gjenkjenning av trafikkskilt, sammen med flere andre førerstøtteprogrammer. Intelligent parkeringsassistanse vil være god hjelp særlig i urbane  strøk. Nye Qashqai er designet for å gjøre premium teknologi mer tilgjengelig enn noensinne.

Innovasjonen fortsetter med helt nye motorer i nye Qashqai som tilbyr et bredere og mer effektivt motorprogram. Hvert motoralternativ har en turbolader for å redusere utslipp og drivstofforbruk, mens den opprettholder god ytelse. Qashqai vil få klasselende CO-utslipp fra så lavt som 99 g/km. Effektiviteten er ytterligere forbedret ved at bilen har fått redusert vekten med 40 kg på enkelte modeller til tross for mer utstyr.  

Modellvariantene med forhjulstrekk vil stå for det meste av salget i de fleste markeder, mens firehjulstrekk vil også bli tilgjengelig på 1,6 dCi 130 hk. Bilen vil også kunne leveres med en helt ny autmatgirkasse, X-tronic.

Startpris for nye Nissan Qashqai (alle priser inkluderer 8.900,- i leveringsomkostninger veil levert Drammen):

1.2 DIG-T 114 hk 6-trinns manuell 4X2:     247.900,-

1.5 dCi 110 hk 6-trinns manuell 4X2:         257.900,-

1.6 dCi 130 hk 6-trinns manuell 4X2:         282.900,-