FØRSTE GLIMT AV NYE NISSAN JUKE

       

  • Nye Nissan Juke vises under bilutstillingen i Genève
  • Forbedret effektivitet og avansert teknologi
  • Designforbedringer gjør nye Juke til den mest karakteristiske crossover noensinne


Nissans dominanse innen crossovermarkedet øker enda et hakk når nye Juke vises for første gang under bilutstillingen i Genève i mars.

 

Nissan avslører i dag det første teaserbildet av den nyeste versjonen av B-segment crossoveren, en bil som er kjent å ha skapt en av de mest omtalte designrendringene innen bil.

 

Den nye modellen lover enda mer slående design, forbedret effektivitet og raffinement, og nye Juke vil være en av Nissans stjerner på den kommende bilutstillingen når den avsløres på første pressedag den 4. mars 2014.

 

Første bilde legges ut i dag, og i de kommende dagene og ukene vil gi et klarere bilde av noen av Nissans nye designelementer på http://www.newsroom.nissan-europe.com/no.

 

###

Om Nissan Europe 2014 

Nissan har en av de mest omfattende aktivitetene i Europa av noen av de oversjøiske bilprodusentene og har mer enn 14 500 ansatte innenfor lokalt basert design, forskning og utvikling, produksjon, logistikk og salgs- og markedsføringsoperasjoner. I fjor produserte Nissans produksjonsanlegg i Storbritannia, Spania og Russland mer enn 635 000 biler inkludert mini-MPVer, prisvinnende crossovere, SUVer, nyttekjøretøyer og Nissan LEAF, verdens mest solgte elbil med 97% av kundene som sier de er meget tilfredse med bilen og 95% som sier de ønsker å anbefale bilen til venner. Nissan tilbyr nå 24 ulike og innovative produkter for salg i Europa og er posisjonert til å bli det viktigste japanske merket i Europa.

 

Nissan Nordic Europe Ltd. er Nissans import- og markedsorganisasjon for Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Latvia og Litauen. Selskapet har omkring 181 ansatte og har sitt hovedkontor i Finland. http://www.nissan.no/

 

Følg oss på: www.facebook.com/NissanNorgehttp://www.twitter.com/Nissan