JUKE SHIRO: SOFISTIKERT OG ELEGANT

  • Den unike hvite interiøret inkluderer:
    • Hvit midtkonsoll
    • Hvite sømmer på ratt og skinnseter
    • Hvitt underlag under de perforerte sorte skinnsetene
  • Mørke grå 17" lettmetallfelger og sølv speil og håndtak
  • Nightshade er en ny eksteriørfarge for Juke Shiro
  • Spesialtilbehørspakken inkluderer matchende armlene og lister

En ny toppversjon av den vellykede Nissan Juke vil komme, noe som gir større utvalg til kunder på jakt etter en bil som er helt særegen.

 

Unikt interiør
Juke shiro som ble lansert på Brussel Motor Show har et treffende navn.Shiro betyr hvit på japansk, og interiøret av den nye versjonen er dominert av en rekke hvite detaljer.Midtkonsollen, som er inspirert av formen på en motorsykkels drivstofftank, har til nå bare vært tilgjengelig i rødt eller grått, mens i Shiro er den hvit.Det samme gjelder armlenene på døren som har hvit beskyttelse.

Skinnrattet, girspaken og kantene på skinnsetene har alle hvit søm mens setene selv har et dobbelt lag på nakke og rygg med en hvit bakgrunnsfarge som vises gjennom det perforerte skinnet.

Mot et overveiende sort og mørkt grått interiør, gir de hvite elementene en elegant kontrast og gir kundene enda flere muligheter til å tilpasse sin Juke.

Eksteriørt skiller Juke Shiro seg ut med sine stilige mørke grå 17" lettmetallfelger, sølvfinish på dørhåndtak og speil og den blanke B-stolpen. Juke Shiro er tilgjengelig i hvitt og sort, samt i Nightshade, en sofistikert dyp aubergine farge.

"Juke handler om individuelle valg.Den er forskjellig fra andre biler i klassen, og individualiteten har appellert til kjøpere over hele Europa.Juke Shiro, med sitt karakteristiske hvite interiør, gir kjøperne en mulighet til å skape en Juke som passer deres egen personlige stil og smak ", sier Gareth Dunsmore, Juke Product Manager for Europa.

Høyt utstyrsnivå & All-Mode 4x4
Juke Shiro bygger på utstyrsvariantenTekna og er tilgjengelig med alle tre motorer - 1.5 dCi 110 hk, 1.6 liter bensin 117 hk, og den turboladede bensinmotoren med direkteinnsprøyting; 1.6 liters DIG-T somutvikler 190 hk. Alle er forhjulsdrevne og med fem-eller sekstrinns manuell girkasse, avhengig av motor.


Juke Shiro 1.6-liters DIG-T-versjon er også tilgjengelig med Nissans avanserte All-Mode 4x4-i firehjulstrekksystem som inkorporer dreiemomentfordelt teknologi og som er koblet til den nyeste generasjonen CVT girkasse.Dreiemomentfordelt firehjulstrekk er unik for Juke i denne klassen og er konstruert for å fordele krefter i henhold til hjulenes grep. Det gir Juke klasseledende håndtering tross dens høye bakkeklaring, samtidig som det bevarer dens kjørekomfort.

Omfattende standard teknologi inkluderer Nissan Connect med navigasjon og ryggekamera, Intelligent Key, oppvarmede seter foran, klimakontroll, automatiske vindusviskere og innfellbare speil.

Også standard er Nissan Dynamic Control System, som gir føreren mulighet til å optimalisere bilens dynamiske funksjoner.Sikkerhetsutstyr omfatter ESP, seks kollisjonsputer, ABS med EBD og bremseassistanse.

Til Juke Shiro kan kunden også velge mellom en stort utvalg av tilbehør med en rekke nyttige funksjoner designet for å harmonisere med Shiros hvite interiør.Det inkluderer midtarmlene, komplett med hvit søm, som også gir ekstra lagringsplass, forkrommet terskelbeskytter opplyst i hvitt, og juke stoffmatter foran og bak.

Siden lanseringen i 2010 har Juke omdefinert det konkurransedyktig B-segmentet. Kombinasjonen av en SUVs tøffhet og sporty stil skiller den seg fra konkurrenter i klassen med sin unike design som appellerer til de som er på utkikk etter noe annerledes - og Juke Shiro øker muligheten for dette i enda større grad.

 

Bygges i Sunderland
Juke blir bygget ved Nissans fabrikk i Storbritannia og hjulpet til at produksjonsanlegget nå har nådd en all-time produksjonsrekord; 480 485 kjøretøyer i 2011.Etter at ha gått i fotsporene til sin storebror - den suksessrike crossoveren Qashqai - overgikk Juke alle forventninger med et salg på 136 282 enheter i fjor, et tall som forventes å bli slått i 2012.

Pris og salgsstart

Prisen på Juke Shiro vil starte på 243.900,- for 1.6 liter 117 hk bensin (inkluderer levering i Drammen til 8.900,-). Salgsstart er i slutten av mars