NV350- neste generasjons konsept redefinerer opplevelsen av lett varebil

Sjenerøs kapasitet. Forbedret anvendelighet. Dynamisk styling. Nissan hever standarden for neste generasjons lette varebiler med den helt nye NV350 som debuterer på 2011 Tokyo Motor Show.

  • Segmentledende drivstofføkonomi både for bensin- og dieselmodeller
  • Ren, moderne styling som uttrykker dynamisk selvtillit
  • Funksjonelt interiør stylet for å forsterke romfølelsen
  • Nøkkelløst system, verdenspremiere for varebil
  • Segmentledende lastekapasitet, takler artikler på tre meters lengde
  • Japansk markedslansering planlagt for sommeren 2012; andre markeder følger

Med NV350 introduserer Nissan en lett varebil som hever standarden for neste generasjon med styling, utvidet lastekapasitet og smart funksjonalitet. NV350 viser ren, moderne styling som uttrykker dynamisk selvtillit. Lasteområdet er nå lengre og mer rommelig for varebilbruk og tillater varierte seteløsninger for personfrakt eller minibuss. Sjenerøs kupeplass gir komfort mens nøkkelløs adgang, nøkkelløs startknapp (premiere i varebil) og en fotstyrt parkeringsbrems øker anvendeligheten.

Ledende i sitt segment på lastekapasitet kan NV350 frakte artikler opp til tre meter lange, omtrent tjue centimeter mer enn gjeldende modell. Indre sidepaneler har innebygde festemutre for festing av kroker, hyller eller andre beslag som kan brukes til å holde verktøy, utstyr eller varer på plass. Dette gjør det enkelt å konfigurere lasteområdet til å tilpasses eierens behov og ønsker.

NV350 oppnår forbedret drivstofføkonomi takket være effektiv og avansert motor og automatisk overføringsteknologi som inkluderer ren dieselteknologi i noen markeder.

Ved å kombinere dristig styling og praktisk ytelse med anvendelighet, komfort og miljøhensyn setter NV350 standard for segmentet for lette varebiler.

"NV350 tilbyr en rekke bekvemmeligheter som er uvanlige i denne kjøretøyklassen, inkludert verdens første nøkkelløse startknapp i en varebil," sa Hideto Murakami, Corporate Vice President for LCV Business Unit, Nissan Motor Co., Ltd. "Overlegen drivstofføkonomi fremhever NV350 som segmentleder og lasteområdet kan tilpasses forskjellige behov. Jeg er sikker på at NV350 vil overgå forventningene, både for yrkes- og privat bruk."

Rent og moderne utseende

Store proporsjoner og en utvidet akselavstand hinter om NV350s utvidede lastområde og forbedrede stabilitet. Med en tøff grill og aerodynamisk avrundede hjørnepaneler foran og delte linjer på siden, tilbyr NV350 moderne styling med røtter i ekte funksjonalitet. Nissan fjernet dryppkanalen fra kanten på taket, noe som reduserer vindstøy og forsterker rene linjer i en enkel form som gir et klart utseende.

Funksjonelt interiør stylet for å forsterke romfølelsen

Instrumentpanelet er fargekoordinert med svarte øvre og grå nedre overflater for å gi forsetet en bred og rommelig følelse.  Det tofargede fargeskjemaet utvides til interiøret med et mønstret sete med mykt, skinnsaktig stoff på sidene.

Plassert for god sikt lyser målerne opp i blått og hvitt og markerer kupeens presise tilpasning og finish. Sølvfarget list på rattet, girspak, målere og HVAC-kontroller setter en perfekt ramme for et praktisk, men eksklusivt interiør.

Nye funksjoner overgår forventninger til tradisjonelle varebiler

NV350 overgår alle forventninger til en varebil, også hva gjelder anvendelighet og tilpassbar fleksibilitet for håndtering av last.

Anvendelighet starter med nøkkelløs startknapp, en verdenspremiere for varebil. Takket være Nissan Intelligent KeyTM for nøkkelløs adgang kan føreren låse og låse opp bilen uten å måtte ta nøkkelen frem. Denne funksjonen er spesielt nyttig når man bruker begge hender til å laste eller losse last.

Førere vil også sette pris på den nye plasseringen av girspaken, som har blitt flyttet til dashbordet, og parkeringsbremsen, som har blitt flyttet til gulvet.  Multifunksjonsdisplayet presenterer informasjon i en sentral plassering hvor indikatorer og målere er arrangert for god sikt. Med den enkle tilføyingen av et kamera kan dette multifunksjonsdisplayet også vise området bak bilen ved rygging.

Lasteområdet er ikke bare rommelig men også allsidig. Baksetet deles 50:50 på midten og hver side kan foldes forover for å gi plass til passasjerer og last. Med et baksete vippet forover kan NV350 frakte artikler som er over tre meter lange. Indre sidepaneler har innebygde festemutre for festing av kroker, hyller eller andre beslag som kan brukes til å holde verktøy eller fritidsutstyr. Dette gjør det enkelt å konfigurere lasteområdet til å passe eierens behov og ønsker for både kommersiell- og fritidsbruk. Denne allsidigheten illustreres med modellen som vises på Tokyo Motor Show - en NV350 som er tilpasset den populære sporten med fisking fra kano.

Konklusjon

I NV350 demonstrerer Nissan sitt engasjement for å levere kreative og praktiske løsninger for mobilitet som møter mangfoldige kundebehov, med miljøvennlig teknologi.  Lansering av NV350 for det japanske markedet er planlagt for sommeren 2012.