NISSAN BRINGER TEKNOLOGI, STIL OG SEGMENTLEDENDE ROMSLIGHET TIL C-SEGMENTET MED LANSERINGEN AV NYE NISSAN PULSAR

  • Den helt nye 5-dørs kombikupeen Nissan Pulsar leverer innovasjon og dynamikk i en ny og spennende innpakning
  • Anerkjente teknologier inkluderer Around View Monitor
  • Økonomiske motorer med turbolading
  • Forlengelse av Nissans anerkjente design-DNA
  • Designet og utviklet for Europa og bygget på Nissanfabrikken i Barcelona
  • I salg fra høsten 2014.

Nissan har de siste årene i stadig større grad påvirket markedet med modeller som viser lidenskap for innovasjon og teknologi. Ved å bruke den samme designtilnærmingen som for Qashqai, X-Trail og Note, utvider Nissan sin produktportefølje med en spennende og ny kombikupe - Pulsar.

Nye Pulsar kombinerer fokus på design, tekniske innovasjoner og meget god innvendig plass.

 

Avanserte teknologier 

Nye Pulsar kommer med en rekke nyttige teknologier som er designet for å gi førere større grad av trygghet og komfort. Nissanhar et uttalt mål om å lansere nye teknologier og funksjoner, som ofte kun finnes på premiummodeller, til en bredere kundegruppe.

Nissan sin avanserte Safety Shield-teknologi - et utvalg av kombinerte systemer og teknologier for å kunne tilby et «sikkerhetsnett» for førere - lanseres også i nye Pulsar. 

Dette nettverket av nyttige, men allikevel avanserte teknologier, gjør at førere kan utnytte potensialet til Pulsar og samtidig føle seg helt trygge. Pulsar vil blant annet leveres med nødbremsing, bevegelsesdetektor, filskiftevarsling og blindsonevarsling.

Pulsar er den eneste bilen i sitt segment med begelsesdetektor (registrering av objekter i bevegelse), filskiftevarsling og blindsonevarsling som standard på minst én av modellene.

Modellen får andre generasjon av NissanConnect-systemet med en rekke funksjoner, inkludert full smarttelefonintegrering, Google® Send-to-Car og tilgang til et bredt utvalg av nyttige og informative apper.

Bilen vil også kunne fås med LED frontlys. Disse LED-lysene ble først lansert på Qashqai og X-Trail, og produserer et skarpt, hvitt lys som bruker 50 % mindre energi enn konvensjonelle lyspærer.

 

Effektive og økonomiske drivverk 

Pulsar sine turboladede motorer leverer en god kombinasjon mellom ytelse og effektivitet. 1.2 liters DIG-T bensinmotoren yter 115 hk, mens 1.5-liters dCi-motoren genererer 110 hk og har et dreiemoment på 260 Nm. Den enda kraftigere 1.6 liters turboladede motoren på 190 hk vil lanseres i begynnelsen av 2015.

Gjennom reduserte motorstørrelser har motorene på nye Pulsar høy ytelse, men lave CO2-utslipp godt under 95 g/km*. Pulsar tilbys også med en avansert Xtronic automatgirkasse. Denne girkassen er utviklet for å gi førerne en god kombinasjon med myk kraftlevering ved lave hastigheter og direkte girskift ved tyngre last.

 

Setter nye standarder for innvendig plass 

Takket være den lengste akselavstanden i sin klasse (2 700 mm) og smart innpakning, kan Pulsar tilby betydelig større beinplass og skulderplass i baksetet enn sine konkurrenter. Med 692 mm beinplass er Pulsar også romsligere enn mange av bilene i D-segmentet.

Til tross for et kompakt avtrykk (lengde på 4 385 mm) er det enkelt å parkere selv i trange urbane miljøer.

 

Elegant styling 

Pulsar er lett å kjenne igjen takket være Nissans kjente V-grill og de maskuline kurvene. Den er designet og utviklet for Europa og vil bygges på Nissan sitt produksjonsanlegg i Barcelona.

Med samme design-DNA som gir Qashqai og X-Trail et kraftfult utseende, kombineres Pulsars sterke linjer med rene detaljer. Innvendig preges modellen av materialer av høy kvalitet.

 

* venter på typegodkjenning