SALGSTART FOR NY VERSJON AV NISSAN JUKE I JULI

Da Nissan lanserte sin nye modell for litt over tre år siden, viste Nissan Juke veien for ny og innovativ design. Nissan Jukes kombinasjon av individuell styling både innvendig og utvendig, et design som skiller seg ut  og fokus på kjøredynamikk, har ført til at bilen har solgt i over 500 000 eksemplarer i Europa siden lanseringen. Dette er Nissans nest mest solgte modell i Europa.

Slik Nissan Qashqai var pioneren i det opprinnelige crossover-markedet, brukte Juke spennende design og avansert teknologi til å skape noe nytt i et mer kompakt crossoversegment.

Betydelige endringer - både for design, sikkerhet og plass

Nå har Nissan Juke blitt videreutviklet med betydelige stylingendringer. Blant endringene finner vi ny design for front og hekk, med større vekt på sportslige designdetaljer. Juke har fått en ny serie med turboladede bensinmotorer som inkluderer ny 1,2 DIG-T 115 hk turbomatet bensinmotor med høyere ytelser, bedre økonomi og lavere utslipp. Den har også nyeste generasjon 1,6 DIG-T 190.

Ny versjon av Nissan Juke er forbedret med nyeste utgave av NissanConnect-systemet for oppkobling mot bilen, Nissans sikkerhetssystem - Nissan Safety Shield inkludert det anerkjente Around View Monitor-systemet, Nissan Dynamic Control system, nytt audiosystem, samt at bagasjerommet er 40% større på versjonen med tohjulsdrift og mange flere endringer. 

Nissan Juke er allerede anerkjent som en trendsetter for design, og bilen har nå fått en rekke designforbedringer, nye motorer, nytt utstyr og et omfattende program for personliggjøring der kunder selv kan velge blant en rekke designelementer interiørt og eksteriørt for å få sin helt unike bil.

Hos forhandlere i juli

Nye Nissan Juke vil finnes ute hos norske forhandlere i løpet av juli. Prisene for nye Juke starter på 191.000,- for 94 hk bensin tohjulsdrift, mens diesel starter på 205.000,- for 1,5 dCi 100 hk tohjulsdrift. I tillegg kommer klargjørings- og  leveringsomkostninger som varierer noe fra sted til sted.