NISSAN PÅ SOMMERTURNÉ I NORGE

Nissan lanserer ikke mindre enn tre helt nye personbiler rett over sommeren. Og allerede i ferieperioden vil det være mulighet for å ta en smugkikk på de nye modellene sammen med de øvrige bilene i Nissans modellprogram, når Nissan turnérer rundt i landet med det man kaller "Nissan Innovation Circus".

Ny Nissan Pulsar, X-Trail og Juke

Nissan Juke og nye Nissan X-Trail lanseres offisielt i Norge i august og bilene er allerede klare for bestilling ute hos Nissan-forhandlere, som snart har bilene tilgjengelig. Sammen med Nissan Qashqai utgjør de to Nissans crossovermodeller, som har blitt et velkjent varemerke for Nissan. Alle tre modeller kan ses på Nissans sommerturné. I tillegg vises resten av modellprogrammet med Nissan Micra, Nissan Note og ikke minst Norgessuksessen Nissan LEAF.

Innovative teknologier, lakkering av negler eller fritt fall

Nissan har med sine siste nylanseringer bevist at det er mulig å tilby avanserte sikkerhetssystemer til overkommelige priser. Disse systemene - som med en fellesbenevning kalles Nissan Safety Shield - kan også ses nærmere på under turnéen.

Det vil også være ulike aktiviteter for hver enkelt modell som er utstilt. For eksempel kan Micra nå skreddersys ved hjelp av et omfattende tilbehørsprogram. Her finnes en rekke kombinasjonsmuligheter med farger på bl.a. sidespeilene og dørhåndtak og tilvalg av fargedetaljer flere steder i interøret. Så under turnéen blir det mulig å få lakkert neglene i Micras fargepalett.

De mer modige kan prøve å hoppe fra et tårn ned på en luftpute samtidig som man blir tatt bilde av, som igjen settes inn i en egen valgt bakgrunn, som f.eks. fallskjermutspring. Det er også bordfotball og mange andre aktiviteter. Tanken er at folk bare skal kunne komme forbi, hygge seg med en kopp kaffe eller noe kaldt å drikke og bli underholdt i beste ferietid, samtidig som man kan ta en kikk på Nissans nye modeller og nye teknologi.

Nissans "Innovation Circus" finner du på følgende steder og datoer i Norge:

 

16. og 17. juli - Trondheim Torg, Trondheim

20. og 21. juli - Stortorvet, Fredrikstad

23. og 24. juli - Tresse, Kristiansand

25. og 26. juli - Stavanger