NISSAN ØNSKER UEFA CHAMPIONS LEAGUE-STJERNENE ANDRÉS INIESTA OG THIAGO SILVA VELKOMMEN SOM NYE AMBASSADØRER

Nissan har bekreftet at Barcelonas og det spanske landslagets midtbanespiller, Andrés Iniesta, i tillegg til kapteinen for Brasil og Paris Saint-Germain, Thiago Silva, vil være de to første globale ambassadørene for Nissans UEFA Champions League-samarbeid.

 

Som nye Nissan-ambassadører vil Iniesta og Silva blant annet være en viktig del av 2014/2015-sesongen, med en ledende rolle i Nissans nye UEFA Champions League reklamekampanje som vil ha première under livedekningen av UEFA Super Cup 12. august 2014.

 

«Nissan er stolte over å kunne ønske Andrés og Thiago velkommen til Nissan-familien som våre UEFA Champions League-ambassadører, og de vil være sterkt involvert i vår nye globale reklamekampanje,» sier Bastien Schupp, Vice President, Marketing, Nissan Europe. «Som to av fotballens store profiler med flere titler vil Andrés og Thiago bringe lidenskap og entusiasme til Nissan, og sammen er vårt mål å begeistre fansen.»

 

Spillerne vil delta i en rekke TV-reklamer som vil vise hvor viktig det er med innovasjon, både på og utenfor banen, for å kunne skape spenning og begeistring for fotballfans og bilførere. I tillegg til reklamekampanjen vil Andrés Iniesta og Thiago Silva stille personlig opp på en rekke arrangementer, slik som f.eks. på kampdag, via sosiale medier, osv.

 

Andrés Iniesta uttrykker, «Jeg er stolt over å kunne jobbe sammen med Nissan gjennom deres UEFA Champions League-samarbeid. Ettersom jeg har vunnet turneringen tre ganger i løpet av karrieren, er denne konkurransen svært spesiell for meg, og det ligger mye hardt arbeid bak for å kunne nå helt til topps. Dette er en av de mest spennende konkurransene i verden, og jeg ser fram til å dele den med fansen.»

 

Thiago Silva kommenterer; «Jeg er svært fornøyd med å kunne samarbeide med Nissan i den kommende fotballsesongen. UEFA Champions League er en flott turnering med noen av verdens beste lag, spillere, trenere og innovatører. Dramaet som utspiller seg både på og utenfor banen i løpet av en sesong er utrolig spennende, og er noe fansen stortrives med.»

 

Nissan er den offisielle globale bilsponsoren for UEFA Super Cup og UEFA Champions League fra 2014/2015-sesongen til 2017/2018-sesongen. Som offisiell partner vil Nissan være involvert i Europas mest prestisjefylte konkurranse innen klubbfotball gjennom en rekke eksklusive produkter og tjenester.

 

Partnerskapet med UEFA Champions League er et eksempel på Nissans dedikasjon innen global idrett, som allerede inkluderer sponsing av de olympiske og oaralympiske leker i Rio de Janeiro 2016, de olympiske teamene fra Storbritannia og Mexico, Afrikamesterskapet i fotball (Africa Cup of Nations), den canadiske fotballigaen, Heisman Trust / Heisman Trophy, offisiell partner av City Football Group og ulike idrettsambassadører, inkludert de olympiske gullmedaljevinnerne Usain Bolt og Sir Chris Hoy.