PRISENE ER KLARE FOR NYE NISSAN PULSAR SOM LANSERES I NORGE SENERE I HØST

Nissan har hatt stor suksess med økende salg, ikke bare i Norge, men også globalt, de senere år. Merket er mest kjent for å være ledende innen crossovere og elbilteknologi, men utvider nå sin produktportefølje med en spennende, ny kombikupe - nye Nissan Pulsar. Pulsar kombinerer fokus på design, sikkerhetssystemer og meget god innvendig plass.

 

Avanserte teknologier 

Nissan har som mål å lansere nyere teknologier og funksjoner, som ofte kun finnes på premiummodeller, til en bredere kundegruppe. Nissans avanserte  Safety Shield-teknologi - et utvalg teknologier for å kunne tilby høyere sikkerhet for fører og passasjer - lanseres også i nye Nissan Pulsar. 

Pulsar vil blant annet leveres med systemer som nødbremsing, bevegelsesdetektor, filskiftevarsling og blindsonevarsling, og Pulsar er den eneste bilen i sitt segment med begelsesdetektor, filskiftevarsling og blindsonevarsling som standard på minst én av modellene.

Nissan Pulsar blir utstyrt med det nye NissanConnect-systemet med en rekke funksjoner, inkludert full smarttelefonintegrering, Google® Send-to-Car og tilgang til et bredt utvalg av nyttige og informative apper.

 

Effektive og økonomiske drivverk 

Nissan Pulsar vil fåes med tre ulike motoralternativer. 1.2 liter DIG-T bensinmotor på 115 hk, 1.5 liter dCi dieselmotor på 110 hk med et dreiemoment på 260 Nm, samt den enda kraftigere 1.6 liters turboladede motoren på 190 hk som lanseres i begynnelsen av 2015. De nye motorene tilbyr høy ytelse og lave CO2-utslipp godt under 95 g/km*. Pulsar tilbys også med en avansert Xtronic automatgirkasse.

 

Setter nye standarder for innvendig plass 

Takket være den lengste akselavstanden i sin klasse (2 700 mm) og smart innpakning, kan Pulsar tilby betydelig større beinplass og skulderplass i baksetet enn sine konkurrenter. Med 692 mm beinplass er Pulsar også romsligere enn mange av bilene i D-segmentet.

 

Priser og lansering

Nye Nissan Pulsar lanseres i Norge i oktober / november. Prisene vil starte på 218.00,- for bensinvarianten på 1.2 liter 115 hk 6-trinns manuell. Samme motor og utstyrsvariant med Xtronic automatgirkasse, vil koste fra 233.000,- Pulsar med dieselmotor, 1.5 dCi 110 hk, vil koste fra 228.000,-. Alle prisene er eksludert lokale leveringsomkostninger som kommer i tillegg.

Som en del av lanseringsfasen vil man tilby kunder halv pris på utstyrspakker som kan fås til bilen. Design Pack som blant annet inneholder regnsensor, aut. Dimming av innvendig speil, nøkkelløst system, mørktonede ruter bak og 17» lettmetallfelger vil normalt ha en pris på 10.000,-, men vil selges for 5.000,- i lanseringen.  NissanConnect med 5,8 tommers berøringskjerm, navigasjon,  ryggekamera og DAB+ vil fås til 3.500,- mot normalt 7.000,- og skinninteriør vil fås for 5.000,- mot normalt 10.000,-

* venter på typegodkjenning