NYE NISSAN PULSAR - ROMSLIG, STILIG OG FULLPAKKET MED TEKNOLOGI

  • Nye Nissan Pulsar viser Nissans lidenskap for innovasjon og design
  • Nissan er tilbake i C-segmentet med prisbelønt teknologi - Nissan Safety Shield.
  • Klasseledende hva gjelder akselavstand og benplass i baksetet
  • Kraftige, men økonomiske motorer med turbolading
  • Designet og utviklet for Europa og bygget på Nissan-fabrikken i Barcelona

Ved å bruke den samme designtilnærmingen og det opprinnelige tankesettet som produserte crossover-modellene, utvider Nissan nok en gang sin produktportefølje med en spennende og helt ny modell - Nissan Pulsar.

Ved å kombinere godt design, tekniske innovasjoner og klasseledende innvendig plass, bringer den helt nye Nissan Pulsar en oppfriskende dimensjon til C-segmentet gjennom å levere Nissan-kvalitet i en ny og stilig innpakning.

Lanseringen av Pulsar fremhever Nissans ambisjon om å levere tekniske innovasjon til et bredere publikum, og teknologier som er nye for C-segmentet. Det er ventet at  Pulsar vil tiltrekke seg en bred kundegruppe - alt fra kunder som vil ned fra D-segmentet til familier som har vokst ut av sine B-segmentbiler.

Pulsar er lett å kjenne igjen takket være Nissans kjente V-grill og frontlys med boomerangformet signatur. Modellen ble designet og utviklet for Europa og produseres på Nissans produksjonsanlegg i Barcelona.

Takket være den lengste akselavstanden i sin klasse (2 700 mm), samt smart innpakning, kan Pulsar tilby betydelig større plass i baksetet enn sine konkurrenter. Med 692 mm benplass har Pulsar faktisk større plass enn de fleste bilene i D-segmentet. Til tross for et kompakt avtrykk (lengde på 4 385 mm) er det enkelt å parkere selv i trange urbane miljøer.

Nye Pulsar er fullpakket med en rekke tilgjengelige og nyttige teknologier som totalt skal gjøre at kjøringen skal føles tryggere og mer komfortabel. Dette er funksjoner som vanligvis kun finnes på mer kostbare modeller, og inkluderer Nissans anerkjente Safety Shield-system med bevegelsessensor, filskiftevarsel og blindsonevarsel, Around View Monitor og NissanConnect-systemet som tilbyr sømløs integrering med smarttelefoner og full satellittnavigasjon.

Nissan Pulsar lanseres med to motorer - en 1,2 liters DIG-T bensinmotor og en 1,5 liters dCi dieselmotor. Begge motorene leverer god ytelse og økonomi , og integrerer drivstoffbesparende teknologier som gjør at eierne kan kjøre lenger per tank.

Nye Pulsar har tre ulike utstyrsnivåer - Visia, Acenta og Tekna. Standard er oppvarmede forseter, klimaanlegg, 5 tommers avansert kjøreassistansevisning og elektriske vindusheiser. Dekktrykkovervåkingssystem, seks kollisjonsputer og stopp-/startsystem er også standard på alle modellene.