NISSAN MED EN FULLT OPPDATERT 370Z NISMO

  • Nye Nissan 370Z NISMO har en rekke designmessige og tekniske oppdateringer
  • Nye funksjoner utviklet for toppmodellen GT-R NISMO
  • Mer eleganse på utstyr og interiør utstyr i hele 370Z-utvalget
  • I salg i Norge fra januar 2015

Nissan har styrket sitt NISMO modellutvalg med lanseringen av en fullt oppdatert 370Z NISMO. I sporene etter toppmodellen GT-R NISMO, har den nye 370Z NISMO integrert en rekke designmessige og tekniske forbedringer, noe som gjør den til den mest sporty og fokuserte 370Z-modellen noensinne.

 

Som med alle de andre høytytende Nissan NISMO-modellene er føreren sentral i den nye 370Z NISMO.  Gjennom 30 års erfaring, kompetanse og NISMO-ånd, har den nye 370Z NISMO blitt betydelig oppdatert for å levere en skarpere og mer engasjert føreropplevelse.

 

Designendringer og ny aerodynamisk pakke 

370Z NISMO har fått mye oppmerksomhet, og med lanseringen av et dristigere, mer muskuløst utseende, har den enda større tiltrekningskraft. Støtfangeren foran har et helt nytt design med større luftinntak, ekstra inntak foran hjulbuen og nye LED kjørelys. Andre oppdateringer inkluderer lanseringen av sorte dekorlister rundt frontlysene, røde NISMO-detaljer ved støtfangeren, nye sidelister og sidespeil og nydesignet NISMO-merking.  Den nydesignede 370Z NISMO har også 19" Rays alufelger i sort og sølv.

 

Nissan har lansert en nydesignet støtfanger bak og bakspoiler som representerer merkets tilnærming til design og teknikk. Som en del av 370Z NISMO sin aerodynamiske pakke har denne nye versjonen en mindre bakspoiler som, sammen med den nye støtfangeren foran, skaper betydelig større karosseritrykk i høye hastigheter. Dessuten er trykket nå jevnere fordelt over for- og bakakslene, noe som gir en mer balansert følelse på veien. Nissans beregninger bekrefter at det nye aerodynamiske systemet på 370Z NISMO gir bilen større karosseritrykk enn konkurrentene i sin klasse.

 

Racinginspirert interiør 

Nissan vet at NISMO-førere er lidenskapelig opptatt av kjøring med høy ytelse. For å imøtekomme kravene til eierne, har den nye modellen helt nye Recaro-seter som gir betydelig bedre støtte og komfort.

 

Basert på de kjente Recaro sportstene er de nye setene skreddersydd for bruk i 370Z NISMO, og har en rekke detaljendringer som gir optimal støtte til førerne. Alle aspekter ved setet og seteplasseringen er nøye analysert for å kunne skape den perfekte kjøreposisjonen.

 

Ved å tilpasse konstruksjon i setene, har Nissan både forbedret stivheten og redusert vekten. De røde og sorte setene i skinn og Alcantara står i stil med rattet.

 

Høy ytelse og bedre chassis 

Den nye 370Z NISMO har en 3,7-liters V6-motor som yter 344 hk for å gi deg en rå og uforglemmelig kjøreopplevelse. Med enestående dreiemoment ved lave turtall og høy motoreffekt kan 370Z NISMO akselerere fra 0-100 km/t på kun 5,2 sekunder.

          

Den nye 370 NISMO er kun tilgjengelig som coupé med 6-trinns manuell girkasse og en rekke forbedringer av hjulopphenget som vil bli lansert som en del av oppdateringene for 2015-modellen (se avsnittet nedenfor for mer informasjon). For å gjøre kjørekomforten enda bedre har fjær- og demperinnstillingene bak blitt endret, samtidig som teppene og den innvendige hjulbuebeskyttelsen bak har redusert veistøy.

 

Forbedringer av alle 370Z-modellene 

I tillegg til lanseringen av en stor oppdateringspakke for NISMOs toppmodell, har Nissan også gjort en rekke designmessige og tekniske forbedringer på de andre 370Z-modellene, noe som gir en bedre kjøreopplevelse og samtidig gir kundene mye for pengene.

 

Blant de mange detaljendringene for 2015-modellen er 18" tommers hjul i Gun Metallic. De er standard på Standard- og Pack-modellene, og gir 370Z et enda mer sportslig uttrykk og mer oppmerksomhet.

 

En annen viktig forbedring er lanseringen av de nye setene. De er utformet for å gi bedre støtte og stivhet, og har en rørrammekonstruksjon som er både sterkere og lettere enn de tidligere metallrammeenhetene. Resultatet er en bedre kjørestilling, bedre komfort ved kurvekjøring i høy hastighet og et mer sportslig utseende.

 

Oppdateringspakken for 370Z inkluderer også et nytt hjuloppheng som gir bedre kjøreegenskaper og redusert støy i kupeen. Endringene på hele modellutvalget (inkludert NISMO) omfatter nye fjær- og demperinnstillinger bak, en ny innvendig hjulbue og nye tepper.

 

I tillegg har 370Z også har beholdt alle funksjoner og egenskaper som har gjort den til én av de sterkeste utfordrerne i sin klasse. Bilen har en 3,7 liters V6-motor som yter 344 hk. Den har bakhjulsdrift og kan fås enten med en 6-trinns manuell eller en 7-trinns automatgirkasse. 370Z er også den eneste bilen i sin klasse med «Syncro Rev Control» - verdens første fullsynkroniserte turtallskontroll for girskift opp/ned.

Individuelle markedspriser for NNE:

 

370Z 2015 

 

Starter fra 

NISMO 

FINLAND 

68 680 €

82 030 €

DANMARK 

649 000 DKK

959 000 DKK

SVERIGE 

424 690 SEK

499 990 SEK

NORGE 

790 000 NOK

931 000 NOK

LATVIA 

34 400 €

49 690 €