PULSAR NISMO KONSEPTMODELL BRINGER NISSANS MOTORSPORT-DNA TIL C-SEGMENTED

  • Global debut for Nissan Pulsar NISMO Concept på bilutstillingen i Paris 2014
  • NISMO er et sportslig flaggskip for de nye Pulsar-modellene
  • Dristig design og optimalisert aerodynamisk karosseri
  • Racinginspirerte designdetaljer utvendig og innvendig
  • Fininnstilt oppheng og styring for skarpere og smidigere kjøreegenskaper

Lidenskap, spenning og racinginspirert teknikk er de tre kjerneverdiene som underbygger alle NISMO-produkter - både på racerbanen og i utstillingslokalet. Nissans ønske om å bringe NISMO-filosofien til et bredest mulig publikum er et nytt steg fremover på bilutstillingen i Paris 2014 med den globale avdukingen av nye Pulsar NISMO Concept. Denne designstudien med fokus på design, styling og teknikk er et sportslig flaggskip for Pulsar-modellene og blir vist for første gang.

 

Med samme sports-DNA som i Nissans andre NISMO-produkter bringer Pulsar NISMO konseptmodell en helt ny dimensjon av ytelse til Pulsar-modellene. Selv om konseptet foreløpig bare er en designstudie er Nissan forpliktet til å utvikle disse NISMO-modellene for å kunne levere ytelsesmodeller til en ny generasjon førere.

 

Pulsar NISMO konseptmodell er lett gjenkjennelig som et Nissan- og NISMO-produkt både utvendig og innvendig. Bilen er lakkert i Satin Grey der støtfangeren foran har NISMOs doble skjermer med røde detaljer, samt større og optimaliserte luftinntak og flotte lufteluker for bremsene.

 

Dypere sideskjørt, lavere kjørehøyde og 19" alufelger med 235/35 R19 dekk, forsterker Pulsar-designet, mens støtfangeren bak og de doble eksosrørene, forsterker motorsportfølelsen til Pulsar NISMO konseptmodell. Andre elementer inkluderer en unik bakspoiler i karbonfiber, sideskjørt og rundskårne hjulbuer.

 

Andre designdetaljer er sorte kromlister rundt sidevinduene, utførelser i karbonfiber og den velkjente, røde NISMO-fargen på sidespeilene som forsterker Nissans sportslige konsept i C-segmentet. 

 

Innvendig fortsetter det racinginspirerte temaet med dype, skulpturerte sportsseter i Alcantara, et treeikers ratt og pedaler i aluminium.

 

Som på alle NISMO-modeller leverer Pulsar NISMO konseptmodell mer enn bare det visuelle. NISMOs ingeniører vet at høy ytelse er en kombinasjon av nytenkning, intelligent teknikk og villighet til å prøve nye ideer - en kombinasjon som har betalt seg på racerbanen i over 30 år.

 

Pulsar NISMO har et forbedret opphengssystem med fininnstillinger som er tatt fra racerbanen. I tillegg til lavere kjørehøyde integrerer Pulsar NISMO Concept forbedrede fjær- og demperinnstillinger for å gi førere en smidig og sportslig respons som alle NISMO-modellene er kjent for.  Styringen av Pulsar NISMO konsept er fininnstilt og modifisert for mer direkte respons, noe som gir en enda bedre føreropplevelse.

Flere detaljer vil bli kunngjort senere.