NISSAN PULSAR MED NY OG SPORTSLIG DIG-T 190 HK MOTOR

  • Turboladet motor med 190 hk (140 kW) som kombinerer høy ytelse med meget god økonomi og utslipp
  • Maks. dreiemoment på 240 Nm og god fleksibilitet ved lave motorhastigheter.
  • Alle 1,6 DIG-T-modellene har unike stylingforbedringer
  • Unike alufelger og spesialdesignet interiør som standard
  • CO2-utslipp fra 138 g/km */**
  • Tilgjengelig fra våren 2015

Nissan leverer en sportslig utgave av sin nye modell, Nissan Pulsar, med et tredje motoralternativ - en 1,6 DIG-T-motor med 190 hk. Den nye turboladede bensinmotoren vil være tilgjengelig fra våren 2015 med en rekke design- og materialoppgraderinger som gjenspeiler bilens sportslige potensiale.

 

Den mest sporty og kraftige Nissan Pulsar-modellen gjør Nissans comeback i det populære C-segmentet enda mer attraktivt. Ved bruk av samme designmessige og tekniske tilnærming som har gjort Nissan til en leder innen crossover-markedet, fremheves DIG-T 190-modellen gjennom merkets lidenskap for avansert teknologi og original design.

 

Utviklingen av 1,6 DIG-T motoren med 190 hk (140kW) og 5 600 o/min, er en av de mest avanserte i segmentet med et maksimalt dreiemoment på 240 Nm ved 2 000 o/min. Med meget god fleksibilitet ved lave motorhastigheter leveres en ytelse som utkonkurrerer andre 6-trinns girkasser. 

 

Samtidig som 1,6 DIG-T-motoren har kraft nok til å konkurrere med større motorer, kan drivstofforbruket og utslippene sammenlignes med mindre motorenheter. Å skape «mer med mindre» har vært en av Nissans prioriteter i mange år, og Pulsar DIG-T 190 hk er et perfekt eksempel på dette. Bilen har et forbruk på 6,0 l/100 km* og CO2-utslipp fra kun 138 g/km. */** Motoren tilfredsstiller kravene i EU6 og har en rekke tekniske innovasjoner, inkludert lavfriksjonsteknologi og avkjølt resirkulering av eksosgass.

Men det er ikke bare ytelsen som skiller Pulsar DIG-T 190 fra de andre modellene. Nissan har utviklet en pakke stylingfunksjoner som er utformet for å utfylle nykommerens sportslige egenskaper. DIG-T 190 hk er tilgjengelig i versjonene Acenta og Tekna med en rekke elementer som standard. Dette inkluderer diamantslipte alufelger (17" som standard på Acenta og 18" på Tekna) i Black og Silver samt en unik, mer sporty frontlysdesign med Black dekorlist som gir større kontrast til den forkrommede projektoren.

Den forkrommede eksoshalen er standard og gir en enda mer sportslig følelse.

Modellene med 1,6 DIG-T motor har også en dekorlist på dashbordet samt karakteristisk hvit søm på rattet og i skinnsetene (kun Tekna-modeller). Sportspedaler i aluminium kompletterer designpakken.

*venter på godkjenning

**utslipp avhenger av hjulstørrelse