NISSAN LAGER VERDENS STØRSTE OPPBLÅSBARE BALL MED EN BIL INNI

  • Nissan Note i «CarZorb» bringer Safety Shield-teknologien til liv 
  • Den to etasjers store ballen tilfører denne aktiviteten en ny dimensjon 

Nissan har laget verdens største oppblåsbare ball, såkalt zorb ball, med en Nissan Note inni.

 

Den gigantiske oppblåsbare ballen som måler 6 meter i diameter og mer enn 18 meter i omkrets, ble laget for å vise frem Nissans Safety Shield-teknologi på Nissan Note - den lille, populære familiebilen med sterk fokus på sikkerhetsteknologi.

 

Med kallenavnet «CarZorb» ble den store konstruksjonen rullet ned en rekke bratte bakker i en to minutters video som ble sluppet i dag.

Se videoen her!

 

Zorbing kommer opprinnelig fra New Zealand og leken går ut på å rulle ned bratte bakker inni en zorb som er laget av oppblåsbar plast. Zorben består vanligvis av to oppblåsbare lag som beskytter personen inni.

 

For å vise frem sin Safety Shield-teknologi tok Nissan den populære leken et steg videre og bygget en skreddersydd zorb som var sterk nok til å frakte Nissan Note. «CarZorb» ble deretter testet på en hemmelig militærlokasjon i Storbritannia.

 

Det tok to måneder å bygge Nissans CarZorb som veier mer enn 1000 kg, og ble utformet for å gi en visuell presentasjon av Nissans Safety Shield-teknologi - en rekke førerassistanseteknologier som varsler førere om potensielle farer.

 

Stuntet kommer i forbindelse med at nye Note feirer sin ett-års dag i Europa.

 

Nissan Note er fullpakket med innovativ teknologi som er utformet for å gjøre kjøringen tryggere. Funksjonene filskiftevarsling, blindsonevarsling og bevegelsesdetektor kombineres for å danne Nissan Safety Shield. Denne unike pakken drives av 360° Around View Monitor-teknologi som er avhengig av det selvrensende ryggekameraet - en innovasjon som er banebrytende i segmentet.

 

Bastien Schupp, Vice President Strategy & Marketing, sa følgende: «Nissan Note er utviklet for å gi førere en rekke teknologier som gir en beskyttende «boble» rundt deg og bilen. Vår Safety Shield-teknologi er unik blant de mindre familiebilene.

 

Å skape en CarZorb i full størrelse viser frem teknologien på en spennende og morsom måte slik at folk kan se fordelene med Nissans Safety Shield med egne øyne.»

 

Å skape førsteklasses teknologi og finslipt design er kjernen i den nye Nissan Note, der innovativ tenkning brukes ved alle aspekter innen design og teknikk.

 

Gå til http://newsroom.nissan-europe.com/no for å lese hele historien om Nissan Note.