NISSAN JUKE NISMO KONSEPTBIL

Lavere, raskere og visuelt mer dramatisk, Nismo "know-how" redefinerer Nissan Juke

  • Nissan Juke Nismo konseptbil gir et første glimt at Nismos fremtid
  • Mer kraft fra tunet motor
  • Stivere chassis og større dekk for enda bedre kjøreegenskaper
  • Distinkt og sportslig interiør
  • Nismo signaturfarger

Nissan Motor Co., Ltd annonserer en dristig ny fremtid for Nismo. En av de utvilsomme stjernene på Tokyo Motor Show vil være Nissan Juke Nismo, en idé om hvordan en premium sportsversjon av den vellykkede kompaktcrossoveren kan se ut.

Med sin karakteristiske styling har Nissan Juke redefinert det konkurransepregede B-segmentet, men June Nismo konseptbil er enda mer dramatisk. Den er lavere, bredere og tøffere.

Rettet mot et bilelskende publikum som ser etter en bil som reflekterer en "edgy" personlighet, er Juke Nismo konsept en bil som gir en unik miks av en kompaktbils smidighet og en SUVs styrker.

"Den globale salgssuksess av Nissan Juke har uten tvil bevist at kunder ser etter noe annerledes," sa Andy Palmer, Executive Vice President, Nissan Motor Co. "Juke Nismo konsept tar denne ideen til neste nivå."

Ferdigstilt i Nismofargene perlehvit med røde detaljer, har Juke Nismo et karosseri "kit" som er utviklet av Nismos dyktige spesialister med lang erfaring i å ferfeksjonere en racingbil. Og som på en racingbil er dette designet ikke kun for å se bra ut, men også for ekstra dynamikk. Nye deler inkluderer nyutviklede støtfangere foran og bak, bredere skjermer og sideskjørt.

Mønsteret i grillen har blitt endret mens takspopileren er modifisert for å styre luftstrømmen mer effektivt. Også formen på sidespeilene er endret for å forbedre bilens aerodynamiske ytelse

Kontaktflaten til dekkene har blitt økt for bedre grep, noe som er ytterligere forsterket av nye, stilige 19" lettmetallfelger. 1.6 liters direkteinnsprøytet turbomotor er blitt oppgardert for å levere er kraft og ytelse.

Ulike Nismodetaljer kan også finnes i interiøret. Deler som ratt, pedaler, målere, girkule og dørene er blitt redesignet. For å videre understreke bilens sportslighet, har bilen fått nye sportsseter.

Bilen gir en følelse av forbedret sportslig kvalitet i kupeen med lyse farger, mens midtkonsollen er formet for å ligne en motorsykkels bensintank og den har fått en metallisk overflate.

"Som konseptbilen viser, bringer Nismo nye nivåer av individualitet til vanlige salgsmodeller som Juke. Fremtiden for Nismo er å utvikle premium sportsdesign for et større publikum", sa Nismo President, Shoichi Miyatani.

"Vår fremtidige modellinje vil være like innovativ som ethvert Nissan produkt i dag, men med noen flere Nismo trekk, vil de være enda morsommere å eie og kjøre", avslutter han.