NISSAN ARRANGERER SPENNENDE «ICE RACE» I OSLO TIL HELGEN

Nissan feirer at nye milepæler er nådd for bilmerkets elbilsatsning, samt lanseringen av den norske spesialmodellen Nissan LEAF Nordic, og gjennomfører til helgen en spennende konkurranse i Oslo. Ti fotballer laget av is blir gjemt rundt omkring i Oslo sentrum. Hver ball innholder en kode som deltakerne skal ha tak i. De vil få hjelp til å spore opp ballene ved at de tweeter underveis og får noen pekepinner på hvor den nærmeste ballen befinner seg. Alle som finner isfotballene vil få en premie, og hovedpremien vil være en fantastisk opplevelse som inkluderer reise og opphold, samt billetter til finalekampen i UEFA Chamions League, der Nissan er en av hovedsponsorene.

 

Man kan melde seg på i jakten ved å tweete #‎NissanIceRace!

Hovedpremien er da tur, opphold og billetter til finalekampen i Champions League - en drøm for mange å få oppleve! Man kan se mer i denne videosnutten: http://bit.ly/1EpZsWY.  

 

Startskuddet går kl. 12.00 på Stortorvet i Oslo lørdag 7. februar

Startskuddet for konkurransen går på Stortorvet i Oslo kl 12.00 og deltakerne som allerede har meldt seg på, vil da få hint og tips om hvor de bør bevege seg for å lete etter isfotballene. Dette skjer i samarbeid med radiostasjonen NRJ i Oslo. Deres DJ, Christian Lalande, vil delta på Nissans stand på Stortorvet i Oslo, gjennom hele konkurransen.   

Nissan LEAF Nordic

Nissan har hatt enorm suksess i Norge med Nissan LEAF, men også i Europa og globalt. Nissan LEAF er verdens mest solgte elbil med over 160 000 solgte biler globalt. Vi har nå tilpasset en modell helt spesielt til det norske markedet, med den nylig lanserte Nissan LEAF Nordic versjonen. Den er basert på toppmodellen Tekna, men koster 7.000,- mindre. I motsetning til Tekna har denne stoffseter. I tillegg har den type 2 mode 3 ladekabel (32 Amp), samt 10 timer gratis hurtiglading hos Fortum Charge & Drive som blant annet omfatter de nye hurtigladerne som Nissan setter opp i samarbeid med KIWI. Per i dag er godt over 20 installert og i drift, og innen utgangen av mars, vil rundt 50 være etablert.