NISSAN JUKE-R GJØR SEG KLAR FOR Å EROBRE TESTBANEN

- Første offisielle lyd av Nissan Juke-R motor
- Nye Nissan Juke-R bilder og videoopptak
- Nissan Juke-R testing starter senere i november

 

Nye bilder og video med den første offisielle lyden av Nissan Juke-R bankende hjerte - dens 480 hk, 3.8-liters motor - har blitt løslatt i forkant av offisiell testing senere denne måneden.

Kalt verdens raskeste crossover, er Juke-R en unik konseptbil som kombinerer kraft, hurtighet og kjøreopplevelsen fra Nissans flaggskip, GT-R, med den dristige, spennende designen av Juke crossover-modellen. Bilder og video viser en energisk stil av denne urbane crossover rebellen, mens karosseriets matte sorte lakkfinish videre understreker bilens opprørske personlighet.

 

Bilens unike styling med Jukes kurver og linjer over GT-R sin 3.8-liters motor, drivverk og hjuloppheng, gjør Juke-R til den mest testosteron-pakkede kompakte crossover i verden. Det er kraftfull, ikke bare i ytelse, men også i sin dristige design.

Store luftinntak i støtfanger gir kjøling av Juke-Rs twin turbo V6-motor, mens kanaler i panseret hjelpe til å trekke luft gjennom motorrommet. Hjulbuene dekker 20" hjul med RAYS aluminiumfelger. Bak på bilen finner du et delt bakspoiler, mens doble femkantede eksosrør gir skikkelig GT-R-følelse.

 

Innvendig har Juke en motorsykkel-inspirert midtkonsoll og et modifisert interiør med blant annet doble racingseter og en såkalt racing "roll cage". GT-R ratt, pedaler, ringer og 7" touchscreen er bygget inn en modifisert versjon av Juke.

Offisielt annonsert av Nissan Europe i oktober, er Juke-R ikke en produksjonsbil, men en spesiell konseptbil som kan kjøres på vei. To versjoner av Juke-R blir produsert - en vensterrattet og en høyrerattet versjon. Juke-R vil gå inn i testing i slutten av november før den blir sluppet løs på den urbane lekeplassen.

Inntil da, følg Nissan Juke-R historien på den offisielle Nissan Juke YouTube-kanal:

http://www.youtube.com/NissanJuke&http://www.youtube.com/NissanNorway

og påhttp://www.facebook.com/NissanJukeOfficial&http://www.facebook.com/NissanNorge