FRYDENBØ BLIR NY FORHANDLER FOR NISSAN I FØRDE, SOGNDAL OG SANDANE

Nissan har opplevd sterk vekst de senere årene, og har ambisjoner for  videre vekst i det norske markedet. Sogn og Fjordane er et område der Nissan ser et stort potensial og har ønsket å knytte til deg en god partner. Vi kan orientere om at Nissan og Frydenbø har inngått en avtale om forhandlerdrift i Førde, Sogndal og Sandane. Frydenbø er en dyktig og sterk aktør i regionen og Nissan er overbevist om at de vil gjøre en meget god jobb for Nissan i fylket. 

 

Frydenbø har god erfaring og kan vise til gode resultater. De har flere utsalgssteder, og  Nissan inngår avtale om forhandlerdrift i Førde, Sogndal og Sandane. Nissan har ønsket å knytte til seg en aktør som har tilstedeværelse i hele fylket og med det få en tyngre og mer helhetlig satsning.

Det er viktig for oss å få en amibisøs partner, som vil være positivt for Nissans utvikling i Sogn og Fjordane, og vi gleder oss til samarbeidet fremover. Frydenbø har en god posisjon i markedet og har markert seg som en seriøs og dyktig bilforhandler.

Fortsatt sterke mål om vekst

"Nissan har ambisiøse mål for det norske markedet, vi har en komplett produktlinje som er godt tilpasset norske forhold. Sogn og Fjordane representerer et betydelig uutnyttet markedspotensial for oss og vi er godt fornøyde med å kunne signere en avtale med Frydenbø som er en dyktig og seriøs aktør. Med Frydenbø oppnår vi også en god markedsdekning som gir oss nærhet til Nissan-eiere i hele regionen", sierAnders Mamen-Lund, Country Manager for Nissan i Norge.    

Gisle Helland, divisjonsdirektør for Frydenbøs bil- og marinevirksomhet uttaler: "Vi ser Nissan som en attraktiv merkevare med en bred produktportefølje - varebiler, elbil og personbil. Når vi i tillegg kan ta Nissan inn på tre av våre lokasjoner, så vil det representere et viktig bidrag til å sikre videre vekst og utvikling innenfor bilområdet for oss."

Lars Endre Gimmestad, adm.dir. i Frydenbø Bilsenter i Sogn og Fjordane, er glad for at avtalen er på plass. "Vi forventer at elbil vil vokse i Sogn og Fjordane, og Nissan er her langt fremme hva gjelder attraktive produkter, teknologi og videre satsning", sier Gimmestad.

I Førde vil etableringen av Nissan skje i Frydenbø Opus, som vil videreføre sin satsning på Opel. På Sandane og i Sogndal vil Nissan bli samlokalisert med Volvo, disse anleggene vil samtidig få tilført varebil i sin portefølje. Satsningen medfører at forhandlerrepresentasjonen på Suzuki og Isuzu avvikles. 

"Nissan utfyller våre øvrige merker på en veldig god måte og generelt kan vi si at med Nissan, Opel og Volvo så vil Frydenbø ha en komplett produktportefølje i Sogn og Fjordane. Vi gleder oss til å komme i gang med samarbeidet", avslutter Lars Endre Gimmestad.