AVIS I DANMARK HAR BESTILT OVER 860 NISSAN ELBILER - DET GIR EUROPAS STØRSTE ELBILFLÅTE

AVIS Danmark bestilte nylig 401 helelektriske Nissan e-NV200 person- og varebiler og 60 Nissan LEAF. Sammen med fjorårets bestilling på 400 LEAF biler har AVIS Danmark nå Europas største elbilflåte

Nissan og AVIS Danmark har tidligere signert en avtale for å etablere Europas største elbilflåte, og AVIS har nå lagt inn en ny bestilling på 401 Nissan e-NV200 person- og varebiler, og ytterligere 60 Nissan LEAF.

 

I 2014 bestilte AVIS hele 400 Nissan LEAF til sin leasingvirksomhet, og har nå i tillegg bestilt Nissan e-NV200 vare- og personbiler for å utvide tilbudet.  AVIS har også bestilt ytterligere 60 Nissan LEAF for å imøtekomme etterspørselen på det danske markedet, noe som gjør at deres samlede flåte består av 861 elbiler. 

Adm.dir i AVIS Danmark, Kasper Gjedsted, kommenterte: "Vi har hatt stor suksess med Nissan LEAF i Danmark, og vi leaset ut alle enhetene vi kjøpte fra Nissan ganske raskt, noe som gjorde at vi måtte bestille flere biler. "For å følge opp suksessen har vi bestemt oss for å tilby e-NV200 person- og varebiler, slik at vi kan utvide tilbudet og tiltrekke oss nye kunder."

Direktør for Electric Vehicles for Nissan Europa, Jean-Pierre Diernaz, mener at avtalen er en klar indikasjon på hvilken tillit bedrifter har til Nissans elbiler, og sa følgende: "Vi er stolte over å å inngå en ny avtale med AVIS slik at de kan lease ut flere elbiler til danske kunder. "Med store selskaper som AVIS i Danmark og DHL i Italia som legger inn betydelige bestillinger på våre elbilmodeller, kan vi se at flere mennesker innser at den unike kombinasjonen av kjørekomfort, lave driftskostnader og nullutslipp er svært tiltrekkende."

 

Nissan er verdens største produsent av elbiler med Nissan LEAF som den mestselgende elbilen i Europa og globalt i 2014. I fjor lanserte Nissan e-NV200 med både vare-og personbilvarianter på markedet, og kombinerte dermed den klasseledende romsligheten i varebilen NV200 med den nullutslippdrivlinjen fra Nissan LEAF.