Nissan Navara Trek-1° - heftig og barsk spesialutgave

  • Ny spesialversjon av Nissan Navara inkluderer LED-lys på taket, 18-tommers sorte alu-hjul, robust, sort planbøyle, plandeksel og stigrørsramme
  • Double Cab-utgave med Tekna utstyrsnivå
  • Begrenset opplag på 1500 eksemplarer i hele Europa

 

Nissan har lansert et ny spesialutgave av den prisvinnende Navara pickup med ekstrautstyr som gjør den tøffe arbeidsmaskinen enda tøffere.

 

Spesialmodellen heter Trek-1°, og har nettopp debutert på Brussel Motor Show. Modellnavnet relaterer til den geografiske beliggenheten av Navarra-ørkenen i Nord-Spania, med 1° lengdegrad.

 

Nissan Navara mottok prisen som Årets Pickup tidligere, takket være de robuste egenskapene og evnene til å ta seg fram overalt. Spekket med smarte teknologiske løsninger er dette den perfekte samarbeidspartner for jobb- og fritidsbruk.

 

Med en produksjon på kun 1500 biler er Navara Trek-1° en eksklusiv bil. Den utstyres utover det høye utstyrsnivået Tekna med sorte bøyler ved lasteplanet, to kraftige LED-lamper på taket, 18-tommers aluminiumsfelger og et praktisk deksel til lasteplanet. Den utstyres også med robuste stigrør ved hver dørside. 

 

Navara Trek-1° har ellers skinnseter med åtteveis justering på førersetet, soltak, hengerfeste, differelsiallås og komplett reservehjul som standardutstyr.

 

The Trek-1° er tilgjengelig i kun to farger – perlemors hvit og sort metallic. Modellen er utstyrt med 190 hesters 2,3-liters twinturbo dieselmotor med sju trinns automatgirkasse og avansert firehjulstrekk-system samt unikt for sin klasse – multi-link hjuloppheng bak.

 

Av annet utstyr byr modellen på sikkerhetsinretninger som nødbrems, bakkestartshjelp, elektronisk stabilitetsprogram og bremseassistent ned bratte bakker. Nissan Connect infotainment med navigasjon, 360°-kamera og parkeringssensor samt mye mer.

 

Nye Nissan Navara Trek-1° er i salg i Norge nå.