NISSAN LANSERER MARKEDSLEDENDE 5 ÅR ELLER 160 000 KM PRODUSENTGARANTI FOR LETTE NYTTEKJØRETØY I EUROPA

  • Nissan garanterer kvaliteten på sine lette nyttekjøretøy med bensin- og dieselmotorer med 5 års eller 160 000 km produsentgaranti
  • Denne garantien gjelder for nye lette nyttekjøretøy fra Nissan som kjøpes i Europa fra 1. september 2015
  • Garanti og veihjelp kan overføres til nye eiere

Nissan bringer en markedsledende garanti for lette nyttekjøretøy (LVC) i Europa med lanseringen av en 5 år eller 160 000 km produsentgaranti for sitt utvalg av vare- og lastebiler med diesel- og bensinmotorer (gjelder kjøp fra 1. september 2015).

 

For å demonstrere tilliten Nissan har til kvaliteten på sine nyttekjøretøymodeller, dekker denne produsentgarantien et omfattende utvalg av komponent- og chassiselementer, fra drivverk og batteri til lakk. Garantien omfatter også originalt tilbehør fra Nissan.

Ponz Pandikuthira, direktør for Light Commercial Vehicles for Nissan Europe sier: "Nissan har lang tradisjon innen LCV-er og vi har planer om å øke vår andel av dette markedssegmentet i Europa. Å imøtekomme og overgå behovene og preferansene til våre kunder har høy prioritet. Denne viktige 5-års produsentgarantien ble utviklet etter inngående undersøkelser blant våre LCV-kunder. Gjennom lanseringen av denne garantien viser Nissan hvilken tillit vi har til kvaliteten av våre bilmodeller og at vi ønsker å tilby et problemfritt bilhold til våre kunder over hele Europa." 

Nissan har et av de bredeste utvalgene av lette nyttekjøretøy i Europa, inkludert den populære, nåværende Navara pickupen og den helt nye NP300 som vil være i salg fra begynnelsen av 2016, varebilene NV200 og NV400 og lastebilene NT400 Cabstar og NT500 (lastebiler selges ikke på det norske markedet). Nissans varebiler og pickuper er designet for fleksibel bruk med smarte lasterom og de nyeste teknologiske nyvinningene som ekstrautstyr, inkludert ryggekamera og Nissan Connect navigasjonssystem. LCV-ene har mange bruksområder, gode kjøreegenskaper, høyt komfortnivå og lave eierkostnader, i tillegg til å være svært fleksible og holdbare. 

Les mer om Nissans industriledende 5 år produsentgaranti her: http://www.nissan.no/ eller besøk din lokale Nissan forhandler. Nissans faglærte nyttekjøretøyspesialister vil hjelpe deg å finne det rette kjøretøyet som passer akkurat deg og dine behov.