NISSAN MICRA KOMMER I NY VERSJON: N-TEC

  • Den nye N-Tec versjonen av Nissan Micra er i salg fra slutten av august
  • Nytt interiør og eksteriørstyling med oppgradert teknologi
  • Nissans crossover-teknologier er nå tilgjengelig i en liten pakke, inkludert den nye generasjonen NissanConnect og Park Assist-innovasjoner.
  • Oppfyller de nyeste EURO 6-utslippsstandardene på 1,2 liter bensin og 1,2 liter bensin DIG-S motorer 

Nissan har lansert en spennende spesialversjon av sin ikoniske småbil, Nissan Micra, med nye eksteriør- og interiørdetaljer samt oppgradert teknologi i en stilig, men likevel rimelig pakke.

 

Bilen er tilgjengelig i en rekke farger, inkludert den stilige Tungstene Grey og n-tec har alle funksjonene og egenskapene fra den nåværende Acenta-versjonen av Micra, men oppgraderingene gjør bilen enda stiligere.

   

Micra N-Tec er utstyrt med andre generasjon NissanConnect navigasjonssystem. Dette er premium teknologi utviklet for selskapets populære crossovere, inkludert en rekke apper, slik som TripAdvisor og Google Search osv. 

Den oppgraderte Acenta-versjonen inkluderer vindusviskere med regnsensor, automatiske frontlykter, tåkelys foran og automatisk klimaanlegg, samt parkeringssensorer bak og parkeringsmåling for å gjøre bykjøringen så problemfri som mulig.   

Bilen har også blitt oppgradert innvendig med sportsratt med blå søm og matchende stoffseter i blått og sort med blå søm. Neste generasjon midtkonsoll har et snev av magi med detaljer i Black Gloss og Chrome i kupeen, samt på armstøttene. 

Det nyeste tilskuddet i Nissan Micra-familien leveres med Nissans anerkjente og de nyeste EURO 6-godkjente motorene. Nissan Micra leveres med 1,2 liter bensinmotor med 80 hk (fra 4,3 l/100 km*) og 1,2 liter DIG-S bensinmotor med 98 hk (fra 3,6 l/100 km*), og er en av de mest drivstoffeffektive og miljøvennlige småbilene på veien.

Nissan Micra N-Tec lanseres under bilutstillingen i Frankfurt den 15. september 2015, men vil være i salg fra august.

For mer informasjon om denne kompakte, men allikevel stilige Micra n-tec modellen eller for å bestille prøvekjøring, besøk din lokale Nissan-forhandler eller ditt lokale Nissan nettsted.

*Tallene er basert på drivstofforbruk ved landeveiskjøring. For 1,2 liter motor med 80 hk, bykjøring = 6,1 l/100 km og kombinert = 5 l/100 km. For 1,2 liter motor med 98 hk, bykjøring = 5,1 l/100 km og kombinert = 4,1 l/100 km. 

For mer informasjon om og bilder med opphavsrett for redaksjonell bruk av spesialversjonen Nissan Micra n-tec, besøk Nissan Newsroom på http://newsroom.nissan-europe.com/EU/en-gb/Home/Welcome.aspx