NISSAN KONVERTERER EN BIL TIL EN SPILLKONSOLL KONTROLLENHET

Nissan Project Controller er en interaktiv reise som gjør Nissan Crossover til en Pro Evolution Soccer 2016 (PES) kontrollenhet - for første gang i spillhistorien. Formålet er å markedsføre fotballopplevelsen.

 

Nissan er offisiell bilsponsor for UEFA Super Cup og UEFA Champions League fra 2014/2015-sesongen til 2017/2018-sesongen. Kontrollenheten har som formål å forbedre fanopplevelsen under Europas mest prestisjefylte fotballturnering. Den spiller på begeistringen som driver bilindustrien og fotballverdenen for å skape en spesiell opplevelse.

 

Innovative ideer og teknologier er viktig for Nissans modellutvikling, og har inspirert merket til å skape blant annet crossover-modeller. Med slagordet «Innovation that Excites» har selskapet satt sammen et team med dyktige bilingeniører, spillere og UX-designere for å kombinere kjøregrensesnittet for Nissan med en kontrollenhet for spillkonsoller. Dette prosjektet er et godt eksempel på Nissans ønske om å utfordre det tradisjonelle. 

Nissan har invitert folk fra hele verden til å støtte utviklingsprosessen med Nissan Controller, og i november vil fotballfans kunne spille PES 2016 og styre spillerne gjennom en Nissan Qashqai. 

Nissan Controller lanseres under UEFA Champions League-kampen mellom Malmö FF og Paris Saint-Germain den 25. november. 

Du kan følge Project Controller på vårt nettsted på www.nissan.se/controller der du finner eksklusive videoopptak fra den første testingen av prototypen til det kommende arrangementet i Malmö, og mye mer.