DETTE VISER NISSAN UNDER BILUTSTILLINGEN I TOKYO 2015

Nissan Motor Co., Ltd. kunngjorde i dag en oversikt over sine biler som skal vises under den 44. bilutstillingen i Tokyo. Bilutstillingen skal avholdes på Tokyo Big Sight, og vil være åpen for publikum fra 30. oktober til 8. november.

 

Blant de utstilte bilene fra Nissan er Teatro for Dayz, et innovativt konsept som signaliserer en ny retning innen mobil teknologi. Denne konseptbilen er spesialutviklet for den digitale generasjonen og markerer en helt ny oppfatning av hvordan biler kan komme til å være i fremtiden.

 

Andre Nissan-modeller som vil stå utstilt på utstillingen inkluderer:

  • Nissan Gripz Concept gjør sin japanske debut etter at den ble avduket under bilutstillingen i Frankfurt i forrige måned
  • Oppgradert Nissan LEAF med økt batterikapasitet som gir betydelig lengre rekkevidde.
  • Topp moderne teknologier innen autonom kjøring og sikkerhet
  • Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo 

Totalt 20 Nissan-biler vil være utstilt i Tokyo, inkludert X-Trail Hybrid Mode Premier og Juke 16GT med fire personligjøringsmodeller og spesialmodellene Skyline 350GT Hybrid Type-SP Cool Exclusive, Fuga 370GT Type-S Cool Exclusive og Serena Highway Star V Selection.

 

Nissan-standen befinner seg i West Exhibition Hall 2. 

Mer informasjon om bilene:

Teatro for Dayz – En ny tilnærming til kjøring for neste generasjon

Nissan antyder at denne bilen er ment for den digitale generasjonen. Denne generasjonen vil nå kjørealder om noen få år, men har så langt vist liten interesse for biler. Hvilke typer biler vil de foretrekke? Ønsker de i det hele tatt å kjøre? Nissan har utviklet en provoserende løsning: Teatro for Dayz.

 

Teatro for Dayz: Navnet er satt sammen av det italienske ordet theater og en Nissan minibil.  Dette konseptet har innovativt design og funksjoner som lar den digitale generasjonen skape og dele opplevelser umiddelbart med venner både i bilen og online. Bilen er utviklet under konseptet «hvitt lerret» der det hvite interiøret lar instrumentpanelet, setene og dørpanelene fungere som et hvitt lerret for å gi et behagelig uttrykk. 

Teatro for Dayz bygger på Nissans elbilteknologi, og er ment å være et digert «mobilbatteri» på fire hjul. Derfor utviklet vi dette konseptet: Biler kan være mobile enheter for passasjerer som er interessert i å skape, koble seg til og dele opplevelser.

Hva Teatro for Dayz er og hvordan konseptet skal brukes må avgjøres av den digitale generasjonen selv. Under bilutstillingen vil du få et innblikk i fremtiden og se kreativiteten til neste generasjon.

Nissan Gripz Concept — Elbilbasert hybrid sport-crossover

Nissan GRIPZ Concept er utformet av designere i Europa og Japan med kapasiteten og de praktiske funksjonene til en kompakt crossover kombinert med ytelsen til en sportsbil.

Konseptbilen er utstyrt med et elbilbasert hybridsystem kalt Pure Drive e-Power, og bilen leverer en smidig, raffinert og spennende kjøreopplevelse med enestående drivstoffeffektivitet. En effektiv bensinmotor driver den samme elmotoren som finnes i Nissan LEAF.

Eksteriøret på Nissan Gripz Concept har et «emosjonelt geometrisk» karosseri som viser de sterke kontrastene med de dynamiske, men allikevel skarpe linjene. Interiøret har et elegant «glidende vingeformet» instrumentpanel som kombinerer styrke og enkelhet.

Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo — Ny farge, flottere design

Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo er en konseptbil i superbilklassen utviklet i samarbeid med Polyphony Digital Inc., skaperne av videospillet Gran Turismo for PlayStation. Denne superbilen vil gjøre Nissan-bilene enda mer attraktive å kjøre med i dette videospillet.

Den nyeste versjonen av Vision Gran Turismo Project ble avduket under Goodwood Festival of Speed 2014 i England. Med Fire Knight rød karosserifarge og Nissans V-Motion grillsignatur, er Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo en fantastisk virtuell bil der spillere over hele verden kan oppleve Nissans dynamiske ytelse og innovasjon.

NB: «PlayStation» og «Gran Turismo» er varemerker tilhørende Sony Computer Entertainment, Inc.

Ny versjon av Nissan LEAF for det japanske markedet med lengre rekkevidde

Siden lanseringen av Nissan LEAF i 2010 er det blitt solgt over 180 000 enheter på verdensbasis, noe som gjør den til verdens mestselgende elbil. Under årets bilutstilling i Tokyo vil Nissan vise frem en ny LEAF-versjon med 26% lengre rekkevidde (Nissans interne målinger basert på japanske kjøreforhold) og avansert sikkerhetsteknologi som standardiseres på alle utstyrsnivåer på det japanske markedet. Dette inkluderer Forward Emergency Braking, utviklet for å unngå eller redusere sammenstøtet ved frontkollisjoner, samt Lane Departure Warning. Nissan vil kunngjøre de nyeste Nissan LEAF-versjonene for det japanske markedet i november og salget starter i desember.

Live Streaming
Pressekonferansen og andre høydepunkter fra Nissan vil foregå live via Ustream.

Ustream: http://www.ustream.tv/channel/nissan-newsroom