UFFE HOLM OG TEAM DANMARK VANT NISSAN RUMBLE

Nissan Rumble ble avsluttet i Stockholm i går kveld. Fire nordiske team har kjørt billøp i Norden i en uke, der bilene ble "tanket" av facebook likes, og det var det danske teamet som til slutt stakk av med seieren. Teamet var ledet av den kjente danske stand-up komikeren Uffe Holm som hadde med seg co-pilot Nicolaj Jacobsen. Premien var 10.000 Euro som de stolt delte ut til den veldedige organsiasjonen KidsAid.


"Jeg er veldig glad for denne seieren. Vi har hatt en fantastisk uke sammen med de andre lagene og dette billøpet er uforglemmelig. Vårt mål var å vinne premien på 10.000 Euro for å kunne donere det til KidsAid og vi jobbet hardt for å nå mallet vårtl", sier Uffe Holm.

 

KidsAid er en veldedig organisasjon som skaffer midler til syke og svake barn i Danmark.

Over mange år, har KidsAid spesielt donert midler til barn og unge som har ligget lenge på sykehus. Midlene har blitt brukt for å kunne forbedre deres situasjon gjennom f.eks. å støtte sykehuset med oppgradering, innkjøp av leker, skaffe litt underholdning osv.

 

"Vi er veldig fornøyde med å høre at Uffe og hans team stakk av med seieren i Nissan Rumble og vi er selvfølgelig meget takknemlige for at vi nå for har mulighet til å bedre livet litt for mange barn. Barn som virkelig trenger litt ekstra glede i livet. Med 10.000 Euro har vi mulighet til å gjøre en forskjell for mange barn i Danmark." sa KidsAids talsperson,Søren Bach.

 

En ukes tur gjennom Norden

 

Nissan Rumble startet i København 8. mars og ble avsluttet i Stockholm i går kveld. På turen måtte de fire nordiske lagene gjøre det de kunne for å skaffe seg Facebook likes for å nå frem til neste destinasjon ved oppgaver de måtte løse, oppdateringer, bilder og videoer som ble postet på de ulike lagenes Facebook sider. Responsen var enorm og antall likere for hver Nissan Facebook side har økt enormt - i Norge fra under 2000 til over 8.000 fans. .

 

Det norske laget ble ledet av Mariann Thomassen, tidligere Surferosa medlem og Idoldommer, som fikk hjelp av co-pilot Eirik Norheim, alias Billy Cockroach. "Dette har vært en utrolig morsom og spennende uke. Vi har hele tiden fått oppgaver vi skulle gjennomføre og det har vært spennende å være del av et helt nytt konsept med første reality-TV på facebook. Det har også krevd at vi hele tiden måtte være kreative og vi har måttet legge hodene våre i bløt for å engasjere publikum. En flott opplevelse for både meg og co-poilot Billy, sa Mariann Thomassen.

 

Alle episodene fra Nissan Rumble finnes her:

http://www.nissanrumble.no/

http://www.nissanrumble.fi/

http://www.nissanrumble.se/

http://www.nissanrumble.dk/