DEN NYE NP300 NAVARA ER NISSANS MEST ALLSIDIGE VERKTØY

  • Den helt nye NP300 Navara er tilgjengelig med over 125 originale tilbehør
  • Crossover-inspirert design og teknologi integrert i tilbehørutvalget
  • Originalt tilbehør fra Nissan med 5 år / 160 000 km garanti  

Nissan tilbyr over 125 originale tilbehør og uttallige muligheter for å personliggjøre din NP300 Navara. I en tid der personliggjøring fortsetter å vokse på bilmarkedet, gir nye NP300 Navara forbrukerne friheten til å skreddersy bilen sin ned til minste detalj, noe som gjør den til den perfekte partner til alle arbeidsoppgaver.  Den leverer en rekke smart tilbehør til arbeid og fritid.

 

Ponz Pandikuthira, direktør for Light Commercial Vehicles, Nissan Europe, sier: «Personliggjøring tar bilindustrien med storm. Kundene har økende forventninger til praktiske funksjoner og styling på bilene sine, enten de kjøper til bruk i arbeid eller på fritiden.  Privatkunder ønsker at deres personlige biler skal gjenspeile deres identitet og stil, eller fungere som et «reklameskilt» på veien.

Den perfekte partner

For firmakunder gir den integrerte verktøykassen og lasteromsavdeleren praktiske oppbevaringsløsninger, mens lasteplaninnredning i plast eller aluminium beskytter lasten fra bulker eller riper forårsaket av tunge gjenstander. Dette gjør at førerne kan utføre jobben uten at bil og last skades.

 

NP300 Navara tilbyr et utvalg av tekstil- og gummimatter som beskytter interiøret fra smuss og skitt og en lang rekke oppbevaringsløsninger. 

De som er ute etter en særpreget og stilig bil finner en rekke tilbehør inkludert stylingrør, 18” alufelger, eksoshale og klistremerker, noe som gjør at eierne kan skape en helt unik bil.

Nissans høye kvalitet i alle detaljer vises også i den nye hard-topen på NP300 Navara. Den er tilgjengelig i alle karosserifarger, med perfekt tilpasning og høy kvalitet. 

Klasseledende

Nissan lanserer en rekke tilbehør på den nye NP300 Navara som er utviklet for praktisk bruk både på jobb og i fritiden. Dette inkluderer:

  • Skyvbart lastebrett som gir enkel tilgang til last der du har alt innen rekkevidde.
  • Stigtrinn bak: Nyttig for de som bruker lagringsplassen ofte og gir enkel tilgang til lasteplanet.
  • Elektronisk åpning av baklem.
  • Lastestativet montert på lasteplanet som gir bedre plass til store og uhåndterlige  ting som sykler og stiger.

For å gjøre pakken komplett har Nissan NP300 Navara 5-års/160 000 km garanti på alt tilbehør*.

-------------------

*5-års garantien inkluderer ikke matter og uoriginalt tilbehør. Nissan gir kundene:

-           3-års garanti / 100 000 km på alle originalmatter

-           2-års garanti / 100 000 km på uoriginalt tilbehør