NISSAN LANSERER INNOVATIVT PROGRAM FOR LAKKERTE STØTFANGERE

  • Forhåndslakkerte støtfangere foran og bak er nå tilgjengelig via Nissan-forhandlere 
  • Sikrer kvalitetsreparasjoner fra fabrikk på en brøkdel av tiden det tar på et verksted 
  • Finnes for syv Nissan-modeller - og 28 tilgjengelige farger

Nissan-modellene er tilgjengelig med en rekke avanserte sikkerhetsteknologier for å redusere kollisjonsfaren, inkludert Around View Monitor, blindsonevarsling og nødbremsing.

Men utilsiktede bulker og riper kan fortsatt forekomme, og derfor har Nissan lansert et nytt nytt program for å hjelpe kunder med å utbedre eventuell bulker og riper så raskt som mulig.

Programmet for lakkerte støtfangere er utviklet for å gi førerne en praktisk og effektiv metode for reparasjoner etter mindre kollisjoner. Den europeiske forsikringsbransjen sier at ca. 70 % av alle ulykker kategoriseres på denne måten.* 

Ved å ha forhåndslakkerte støtfangere på lager kan forhandlerne garantere nøyaktig fargematch, fabrikkutførelse, levering neste dag på verkstedet og dermed bedre kundetilfredshet.

Programmet for lakkerte støtfangere er tilgjengelig på nåværende Nissan Juke, Qashqai og Note, samt de tidligere versjonene av disse tre bilene. Inkludert Qashqai+2 tilsvarer dette totalt syv modeller 28 ulike eksteriørfarger. Programmet dekker støtfangere foran og bak, og lakkeringsprosessen og de involverte leverandørene tilsvarer de som brukes på Nissan-fabrikkene i Europa.

Lanseringen etterfølger programmet for lakkerte speilhus som startet i 2012, som har blitt en suksess.

Vincent Wijnen, Vice President for After Sales, Nissan Europe, kommenterte: «Programmet for lakkerte støtfangere er den perfekte illustrasjonen av Nissans kjerneverdier – høy kvalitet og enestående kundeservice. Dette programmet vil gi både Nissan-eiere og forhandlerne ytterligere fordeler.»

*Kilde: CARE 2014 EU ulykkesstatistikk