NISSAN BEKREFTER PRIMASTAR ETTERFØLGER: NISSAN NV300

Nissan vil utvide sitt lette varebilprogram (LCV) med innføringen av en helt ny modell. Nissan NV300 er en ny mellomstor varebil som vil etterfølge Nissan Primastar. Størrelsesmessig vil den befinne seg mellom de eksisterende modellene NV200 og NV400. 

Den helt nye NV300 kommer i salg senere i år. Det vil ytterligere styrke Nissans posisjon som en LCV-produsent med et av de bredeste utvalgene i Europa.

I tillegg til å tilby forbedrede og praktiske løsninger for kundene, vil NV300 være dekket av Nissans markedsledende 5 år / 160 000 km produsentengaranti. For å ytterligere imøtekomme kundenes ønsker, vil denne garantien utvides til å dekke alt Nissan originaltilbehør.

V300 bruker Nissans nye globale navnepolitikk for sine varebiler. NV-merket, står for Nissan Van, og vil brukes på alle spesialbygde varebiler.

Philippe Guérin-Boutaud, Corporate Vice President, Nissan LCV, sier: "Den nye NV300 vil være en viktig bidragsyter til å levere Nissans ambisiøse planer om økt LCV-virksomhet i Europa".