NISSAN OFFENTLIGGJØR SPESIFIKASJONER OG PRISER FOR DEN NYE GT-R TRACK EDITION

  • Nye Nissan GT-R Track Edition leverer enda bedre ytelser til  superbilentusiaster
  • Bilen er utviklet av NISMO og inkluderer skreddersydde Bilstein hjuloppheng og oppgradert interiør
  • De første bilene vil leveres i begynnelsen av november med priser 
    fra 1 100 000 SEK

 3.10.2016 – Et nytt og etterlengtet kapittel i Nissan GT-R historien har startet med ankomsten av GT-R Track Edition.

Som navnet antyder er bilen spesialutviklet for superbilentusiaster av det dedikerte NISMO-teamet, Nissans motorsportavdeling. Bilen er utviklet for å levere høyere ytelse enn standardmodellen GT-R, og er priset fra 1 100 000 SEK.

 

Nissan GT-R Track Edition er bedre utstyrt enn variantene Prestige og Black Edition i modellutvalget, rett bak flaggskipet GT-R NISMO. 

Andre modifikasjoner som forbedrer den dynamiske opplevelsen inkluderer skreddersydd Bilstein Damptronic®-hjuloppheng. Bilen er fintunet for å optimalisere kjøringen både på rette strekninger og gi bedre stabilitet i svinger. En ny og lett krengningsstabilisator er også på plass for å øke bilens stivhet og redusere vekten. 

NISMO Racing Black smidde 20” alufelger og dekk er en del av GT-R Track Edition-pakken i tillegg til bredere støtfanger foran. Nøyaktige spesifikasjoner vil variere fra marked til marked. I Sverige er de svarte og røde Recaro-setene fra GT-R Black Edition standard, mens karbonspoiler er ekstrautstyr. Kundene kan også velge en bakluke av karbon og karbondetaljer på setene som ekstrautstyr. 

Alle modellene har et unikt Track Edition-merke i karbon på dashbordet. Kunder vil motta de første bilene i begynnelsen av november. 

GT-R Track Edition er basert på GT-R MY17 som ble offentliggjort for første gang under bilutstillingen i New York i april 2016. Bilen bygger på superbiltradisjonene til GT-R, og er en firehjulsdrevet super-coupé med et nytt aerodynamisk eksteriørdesign.

 

I tillegg har bilen et nytt og sofistikert interiør for optimal kjørekomfort, som inkluderer en ny 8” NissanConnect-berøringsskjerm og infotainmentsystem samt Bose®-anlegg med 11 høyttalere. 

Motoren er en 3,8-liter Twin-Turbo V6 med 570 hk og et dreiemoment på 637 Nm. Hver motor er montert for hånd av en grundig opplært mekaniker kalt Takumi, som betyr håndverksmester på japansk. 

Siden lanseringen i 2007 har Nissan GT-R vært helt i toppen av blant førsteklasses superbiler med sin fireseter for kresne bilentusiaster. Dette er en bil som virkelig står for Nissans slagord: Innovation that Excites.