FLYTTER GRENSER: NISSANS SUKSESS I SEGMENTET FOR LETTE NYTTEKJØRETØY

  • Nissan kunngjør 40 % vekst i segmentet lette nyttekjøretøy
  • Nissan har ett av de største utvalgene av lette nyttekjøretøy i Europa, inkludert nullutslippsbilen e-NV200
  • Den mellomstore varebilen NV300 kompletterer modellutvalget
  • Nissan Navara har segmentets mest avanserte design og teknologi etter 80 års erfaring på pickup-markedet
  • Alle lette nyttekjøretøy fra Nissan har markedsledende 5 års europeisk produsentgaranti*
  • Hurtigvoksende forhandlernettverk gir alt på ett sted for kunder av lette nyttekjøretøy
  • Plattform med førerhus og «rullende chassis» er det perfekte grunnlaget for skreddersydde ombygginger

1.11.2016 – Nissan setter standarden med ett av de mest omfattende modellutvalgene av lette nyttekjøretøy i Europa. Med lanseringen av NV300 som nylig ble avduket under bilutstillingen i Hannover, er modellutvalget nå komplett.

Sammen med den globale medielanseringen av den nye NV300, har Nissan nå kunngjort at salget av lette nyttekjøretøy har økt med ca. 40 % det siste året.

 

Merkets utvalg av lette nyttekjøretøy inkluderer Navara, innehaveren av International Pick-up Award 2016 samt varebilene NV200 og NV400. Utvalget består også av den banebrytende e-NV200, verdens første helelektriske lette nyttekjøretøy.

Robert Lujan, Director of LCV, Nissan Europe, kommenterte:

-      NV300 var kjøretøyet som manglet for å komplettere vårt modellutvalg av lette nyttekjøretøy, og den vil spille en viktig rolle i våre planer på markedet. Vi fokuserer på 4 % markedsandel innen lette nyttekjøretøy, noe vi føler er oppnåelig gitt vår høye vekst, sier LCV-direktøren.

Alle lette nyttekjøretøy fra Nissan er utviklet med tanke på en rekke bruksområder for ulike næringsområder, og de er utviklet for å favne bredt. Alle kjøretøy har praktiske og brukervennlige lasterom, en komfortabel kupé som er godt egnet for langturer, og som har de nyeste teknologiene samtidig som bilen har lave driftskostnader.

Påliteligheten og kvaliteten på Nissans lette nyttekjøretøy styrkes ytterligere med en markedsledende europeisk produsentgaranti på 5 år/160 000 km (100 000 km på e-NV200). Garantien kan også overføres til nye eiere.

Nissan har et europeisk nettverk på ca. 2 000 dedikerte forhandlere av lette nyttekjøretøy, med et kunnskapsrikt personale som kan hjelpe bedriftskunder å velge riktig bil etter sine behov. Disse utstillingslokalene er praktisk alt på ett sted-forhandler for alle kunder av varebiler, lastebiler og pickuper, og det er planer om ytterligere utvidelse av dette forhandlernettverket.

Nissans lette nyttekjøretøy er det perfekte grunnlaget for skreddersydde ombygginger for en lang rekke bransjer. Alt fra campingbiler og kjøletransport til tippbiler og biler for TV- og radiostasjoner. Allsidighet leveres som standard ved ombygging av Nissan-biler. 

Nissan Navara 

Den helt nye Nissan Navara ble lansert våren 2016, og setter ny standard for 1 tonns pickuper. Den er både tøff og smart, og kombinerer det aller beste fra Nissans crossovere med biler som Nissan Qashqai og X-Trail, med 12 modellgenerasjoners erfaring og produksjon av robuste og praktiske pickuper.

Navara er tilgjengelig som Double Cab og King Cab, og er bygget rundt et robust stigechassis. Forbedringer fra forgjengeren inkluderer 5-link springfjærbasert bakhjulsoppheng som gir bedre dynamisk ytelse, komfort og kjøreegenskaper. Alt dette er standard på Double Cab-versjonene som den første i sitt segment.

Forbedret raffinement, stil, komfort og kvalitet leveres som standard på Navara sammen med teknologier som vanligvis ikke forbindes med lette nyttekjøretøy. Dette inkluderer Nissans banebrytende kamerasystem Around View Monitor og Forward Emergency Braking.

NV200 

NV200 er en kompakt varebil fra Nissan. Dette kjøretøyet er ment for kunder som ønsker noe mindre, smidigere og mer effektivt, og er den perfekte kombinasjonen av romslighet, allsidighet, praktiske funksjoner, teknologi og merverdi. Den er solgt i over 40 land og har vunnet priser over hele verden, inkludert International Van of the Year i Europa.

e-NV200

e-NV200 ble lansert i 2014 og kombinerer avansert drivlinjeteknologi og lave driftskostnader fra nullutslippsbilen Nissan LEAF med de praktiske lasteløsningene fra NV200. e-NV200 ble kåret til årets lette nyttekjøretøy under det prestisjefylte Next Green Car Awards i 2014. Denne høythengende utmerkelsen anerkjenner både de innovative funksjonene og egenskapene til e-NV200 sammen med lave utslipp og driftskostnader. 

For å vise allsidigheten til denne helelektriske varebilen har Nissan bygget om en e-NV200 til den ultimate nattklubben på hjul - PART e-NV200 - inkludert lydsystem, bar og diskokule. Nylig ble den også Nissan Workspace, en moderne og mobil kontorløsning komplett med kaffemaskin!

NV400

NV400 har vist seg å være en frontfigur på markedet for tung varebil og chassis med førerhus takket være sin allsidighet og det omfattende modellutvalget. Den nye NV400 ble lansert i 2015 og er et meget effektivt kjøretøy som er perfekt tilpasset bedriftskunder krav til varebiler kombinert med lave eierkostnader. De fem ulike dCi dieselmotorene gir bedre ytelse og mer raffinement enn noensinne med lavere drivstofforbruk og CO2-utslipp. 

Nissan feiret sine enestående lette nyttekjøretøy og slagordet «Innovation that Excites» med «Truckerball». Denne innovative videoen feirer Nissans samarbeid med UEFA Champions League der fotballspilleren Yaya Touré, Nissans globale ambassadør, og venner bruker Nissans lette nyttekjøretøy som plattform for å vise sine spektakulære fotballtalenter.  Gå til https://www.youtube.com/watch?v=uRe2uGQrlbY for å se videoen.

Få mer informasjon om Nissans omfattende utvalg av lette nyttekjøretøy i Nissan Newsroom på http://newsroom.nissan-europe.com/EU/en-gb/Home/Welcome.aspx

*med unntak av e-NV200: 5 år/100 000 km produsentgaranti for elbildeler og 3 år/100 000 km produsentgaranti + 2 år/100 000 km *5 Utvidet garanti på resten av kjøretøyet.