Nissan kunngjør endringer hos ledelsen i Nissan Nordic Europe

  • Jordi Vila begynner som Vice President, Sales, Nissan Europe
  • Robert Lujan tar over som Managing Director, Nissan Nordic Europe

 

Jordi Vila, nåværende Managing Director i Nissan Nordic Europe, er utnevnt til Vice President, Sales, Nissan Europe fra og med 1. Mai 2017.

 

25.4.2017 – Jordi vil i sin nye rolle bli ansvarlig for å lede salgsteamet, forbedre overskuddet, øke salgsvolumet og høyne markedsandelen for Nissan i Europa. Han begynte hos Nissan tilbake i 1989 som Export/Area Manager hos NMISA. Siden den gang har han hatt ulike salgs- og markedsstillinger over hele Europa. Han har vært Managing Director for Nissan Nordic Europe (NNE) siden 2015, der han har ledet organisasjonen til et rekordstort volum og overskudd sist fiskalår. Jordi vil i sin nye rolle få base i Rolle i Sveits og vil rapportere til Philippe Saillard, SVP S&M, Nissan Europe.

 

Robert Lujan, nåværende Division General Manager, Light Commercial Vehicle (LCV) Europe, vil overta etter Jordi som Managing Director (MD) Nissan Nordics Europe fra samme dato, altså 1. mai 2017.  

 

Robert har jobbet for Nissan siden 2007 og har hatt en rekke ulike lederroller i den europeiske organisasjonen før han ble overført til Japan, der han tok på seg et globalt oppdrag som leder for Nissans elbil-program.

 

Den nye NNE-direktøren har spilt en avgjørende rolle i utviklingen av en salgsfremmende og planleggende kultur hos Nissan i Europa, og i fiskalåret 2016, ledet han LCV-forretningsenheten i Europa til dets første samlede overskudd. Robert vil ha base i Helsinki og rapportere til Philippe Saillard, SVP S&M, Nissan Europe.

 

Vi ønsker med dette å takke Jordi for hans jobb, resultatene han har oppnådd og hans dedikerte innsats her hos Nissan Nordic Europe. Han har påvirket organisasjonen stort, ikke minst ved måten vi jobber på og hva vi prioriterer. Samtidig ser vi fram til å fortsette dette arbeidet med Robert Lujan, som vi med dette ønsker velkommen til teamet.